Çocuk hastaları için saksıda turfanda meyve yetiştiriyor

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir diş hekimi hastalarının çocuklarının diş muayenesi ve kontrolünü yaptıktan sonra muayene balkonuna büyük boy saksılarda yetiştirdiği turfanda meyvelerinden ikram ederek tadına baktırıyor.

Turizm kenti Manavgat’ta yaklaşık 30 yıla yakın diş hekimliği yapan Diş hekimi Recep Demirtaş’ın yerleşik yabancılar ile aktif turizm sezonu Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında Manavgat’a tatile gelen Alman ve Avrupalı turistler hastaları da bulunuyor.

Küçük yaştan itibaren doğa ile iç içe yaşadığı için insanlara faydalı olacak olan meyve ve sebzeleri saksıda yetiştirdiğini söyleyen Dr.Recep  Demirtaş,”Çocukluğumuzda dağlarda ovalarda ,bayırlar da kırlarda   ve ovalarda koyun ,kuzu, oğlak ve keçi otlatırken yediğimiz böğürtlenlerin tadına  bugün çocuklarımız AVM manav reyonlarında bakabilir hale geldi. Bu suç çocuklarımızın suçu değil; bizim suçumuz. Bende diş  kliniğim de hasta çocukların tadına bakması için saksıda , dut, mandalina( kamkat),böğürtlen gibi meyveler yetiştiriyorum.” diye konuştu.

Haber/Abdurrahman Büyükkeskin

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours