Sarılar Muhtar Adayı Ramazan Şirin’e Büyük İlgi

Paylaşmak Güzeldir..

Sarılar Mahallesi muhtar adayı Ramazan Şirin saha çalışılmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Sarılar semt pazarını azaları ile birlikte ziyaret eden Ramazan Şirin’e esnaflar ve vatandaşlar büyük ilgi göstererek seçilmiş muhtar gibi davrandılar.

Pazaryerinin dışında ev ve işyerlerini de her gün ziyaret eden Ramazan Şirin vatandaşların yoğun ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Seçilmiş muhtar gibi davranıyor olmaları şahsıma büyük güç veriyor. İlgilerinden dolayı Sarılar’lı hemşerilerime ve tüm esnaflara teşekkür ederim” dedi.

Sarılar’ın tüm sorunlarını çok yakından bildiğini ve bu amaçla muhtar adayı olduğunu söyleyen Ramazan Şirin, hizmet için yola çıktığını söyledi.

Yıllardır yaşam sürdüğü mahallesinin birçok sorunu olduğuna dikkat çeken Ramazan Şirin, muhtar seçildiği günden itibaren tüm yetkililere sorunları ileterek çözüm yolları arayacağını ve bu nedenle elindeki mevcut sorunları yetkililere ilettikten sonra çözümü için takipçisi olacağını kaydetti.

Sarıların Akdeniz bölgesinin en büyük mahallerinden biri olduğuna dikkat çekerek “Ben mahallemin sorunlarını çok iyi biliyorum, çalışmalarım esnasında mahalle sakinlerinden gelen istek ve taleplerini de not ederek gelecek adına daha yaşanabilir ve daha güzel bir Sarılar mahallesi için çalışmalarımı sürdürerek hizmet etmek için tüm seçmenlerime söz veriyorum. Sözüm söz Sarıların tüm sorunlarını tüm mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda çözeceğim. Hizmet bizim işimiz bana oy vererek destek sağlayacak seçmenlerimize şimdiden peşin teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours