Zafer Partisi Genel  Başkanı Özdağ, otobüsün üzerinde miting  yaptı

Paylaşmak Güzeldir..

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Belediye Başkanlığı seçim çalışması için geldiği Antalya’nın Manavgat ilçesinde işleyen Manavgat trafiğinde seçim otobüsünü yol ortasında durdurarak otobüs üstünde eski Manavgat Kaymakamlığı karşısında seçim   mitingi yaptı. Yolda geçen sürücüler akan trafikte yol kenarına çekilen Zafer Partisi’ni seçim otobüsü üzerinde konuşma yapmasına korna çalarak tepki gösterdi. Seçim otobüsü üzerinde Zafer Partisi Manavgat ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını tanıtan Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ, AKP iktidarı döneminde   sınırların kevgire dönmesi nedeniyle uyuşturucu satıcısının, teröristin elini kolunu sallayarak girdiği bir haline geldiğini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ” İnterpol’ün aradığı bazı suçlular Türkiye’de yakalanıyor. Sınırlar kevgire döndüğü ülkemizde 13 milyon Afganistanlı İranlı, Iraklı ve Suriyeli sığınmacı ülkemizde yaşıyor. Teröristler, dünyanın ünlü uyuşturucu baronlarının adamları ve kendileri ülkemizde yaşıyor. Bunların bazıları Türk vatandaşı olmuş. İnterpol’ün aradığı ne kadar kirli adam varsa hepsi Türkiye’de çıkıyor. Hudut bir ülkenin güvenlik namusudur, 31 Mart seçimlerinde Namussuzlara oyunuz ile gereken cevabı verin.” dedi.

ZAFER PARTİSİ BELEDİYELERİNDE SIĞINMACILARIN DÜKKANLARI KAPINACAK

Zafer Partisi Belediyelerinde mültecilerin açtıkları işyerlerinin hepsinin kapatılacağını belirten Prof. Özdağ, sığınmacılara yapılan tüm yardımların kesileceğini kaydetti.

Prof. Özdağ, iktidarın 31 Mart seçimlerinin ardından Anayasanın değiştirilmesi bile teklif edilemeyecek olan ilk üç maddesini değiştirmeye yelteneceğini iddia etti.

Özdağ seçim otobüsü içinde kitaplarını imzaladıktan sonra Manavgat’tan Antalya’ya hareket etti.

Abdurrahman Büyükkeskin / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours