Ünlü’den Veda Mesajı

Paylaşmak Güzeldir..

Deniztemiz Derneği/TURMEPA Antalya Şubesi  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü Genel kurul  toplantısı sonrasında Görevi yeni yönetim kurulu başkanına devredeceğini belirtti.

Deniztemiz Derneği/TURMEPA Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Ünlü’nün açıklamasında aynen şöyle;

‘2014 senesinde Genel sekreter olarak başladığım DenizTemiz Derneği / TURMEPA  Antalya Şubesi’ninden 24 Şubat 2024 günü yapılacak Genel kurul sonrasında görevimi yeni yönetim kurulu başkanımıza bırakmış olacağım. Bu zaman zarfında DenizTemiz Derneği/TURMEPA’nın tanınmasına katkı koymaya çalıştım. Görev süremiz boyunca beraber çalıştığım Yönetim Kurulu başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve proje eğitim koordinatörü olarak görev yapan mesai arkadaşlarım Tuğba Göksoy’a , Hayriye Işıl Ünlü’ye ve Pervin Gürbüz hanıma  çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu süreçte her zaman yanımda olup desteklerini esirgemeyen sevgili eşime ve kızlarıma da teşekkürü bir borç biliyorum. Tabi ki bir teşekkürde değerli basın mensupları ile ulusal ve yerel televizyonlardaki deniz dostlarımıza…

10 yıllık süreçte beraber çalışma onuruna eriştiğim Turmepa Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Müdürlerimize ve Yardımcıları ile değerli çalışma arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyor ve teşekkür ediyorum.

Genel Kurulumuzda seçilen Yönetim Kuruluna, denetim kuruluna başarılı ve sağlıklı günler diliyorum.

Bizim maviye olan aşkımız deniz ve çevre dostu olarak ilgimiz, desteğimiz her zaman devam edecektir.

Allah Selamet Versin… DENİZ VARSA HAYAT VAR!’ dedi.
Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours