Turizmci Belediye Başkanı Adayı Hacı Çayır: Gürültü kirliliği yaparak turistleri rahatsız etmeyelim

Paylaşmak Güzeldir..

Turizmci Belediye Başkanı Adayı Hacı Çayır:Gürültü kirliliği yaparak turistleri rahatsız etmeyelim, 21’nci yüzyıl Türkiyesi’nd FCe yüksek seste seçim otobüsü müziği açarak yada seçim konvoyu yapmanın çağ dışı ve üçüncü dünya ülkesine özgü tipik bir yöntem olduğunu söyledi. Türkiye turizminin başkenti Antalya, ülkemizin dış dünyaya açılan imaj kapısı ve penceresi olduğunu ifade eden MYP Manavgat Belediye  Başkanı Adayı  Hacı Çayır, yüksek ses ve gürültü kirliliği yaparak turistleri kendimizden soğutmayalım çağrısında bulundu.

Milli Yol Partisi(MYP) Manavgat  Belediye Başkanı Adayı Hacı Çayır,21’nci yüzyılın ilk çeyreğinde hale seçim arabası süsleyerek ve adayların otobüs ve otomobillerle seçim konvoyu düzenleyerek kendini halka tanıtmaya çalışmasının çağ dışı olduğunu söyledi. MYP Manavgat Belediye Başkanı Adayı Hacı Çayır, turizm kenti Manavgat’ta yüksek müzik eşliğinde seçim otobüsü ve aday tanıtım konvoyu düzenleyerek kendisini tanıtmasının utanç verici olduğunu belirtti.  MYP Manavgat Belediye Başkanı Adayı turizmci Hacı Çayır, ” Yüksek müzik eşliğinde seçim otobüsü eşliğinde şehir meydanında  ve mahallerinde adayların 21’nci yüzyıl Türkiyesi’nde çağ dışı bir yöntem. Turist Manavgat’ın Turizm Bölgelerinde kaldığı otelden  çıkıyor ve şehir merkezine geliyor. Alışveriş yapmaya yada ırmak kenarında gezecek. Yüksek müzik arabalarında desibeli çok yüksek seçim otobüsü dangıl dungul sesisi ile irkiliyor. Biri benden olsam ses ve gürültü kirliliği yaparak turistleri rahatsız etmeyelim.Manavgat’ta 35 yıldır gastronomi turizmi ile uğraşıyorum. başta Almanca, İngilizce olmak üzere iyi derecede beş yabancı dil biliyorum. Yüksek seste müzik açarak seçim konvoyu düzenleyerek kendini tanıtma yöntemi üçüncü dünya ülkelerine özgü bir davranış. Bölgemize gelen turist profili birinci dereceden Avrupalı Alman, İngiliz, Avusturya, Hollandalı turist. Yüksek müzik eşliğinde seçim çalışması yaparak turistleri rahatsız etmeyelim ve rezil olmayalım.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI KAÇ LİRA MAAŞ ALIYOR DA ADAYLAR ; 10,20,30 VE 50 MİLYON LİRA SEÇİM BÜTÇESİYLE SEÇİME GİDİYOR!

Yüksek bütçeler hazırlayarak seçim çalışması yapmanın bir anlamda beş seçimi kazanırsam, beni seçim zamanında maddi olarak destekleyen lere aleni olarak ‘ ihale vereceğim, belediyenin bir işletmesini vereceğim’,’ Bal tutan parmağını yalayacak demek anlamına geldiğinin altını çizen Belediye Başkanı Adayı Hacı Çayır, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: Seçmen kardeşim! Sen yüksek bütçeli seçim çalışması yapanları desteklersen bil ki ;’Bal tutan parmağını yalar zihniyetine prim vermiş olacaksın.Bugün bir belediye başkanının aldığı maaş ortada. Manavgat gibi bir yerde bile bir belediye başkanı adayı seçimi kazanmak için 20, 30 ,  40 ve 50 milyon lira yada daha fazlası seçim bütçesi ile seçime giriyor. Aday belediye başkanlığını kazandıktan sonr bu yaptığı seçim harcamasını aldığı belediye maaşı ile çıkaracağını inanmak saflık olur. Para alan emir alır. Lütfen 31 Mart’ta sandığa gitmeden önce doğru ve sağlıklı düşünerek yanlış ve bozuk düzen anlayışına dur diyerek ilk önce gömleğin ilk düğmesi den itibaren doğru ilikleyelim.”

Abdurrahman Büyükkeskin / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours