Manavgat’ın Mahallelerinde “Süleyman Okudan” Rüzgârı Esiyor

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan mahalle ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor.  Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan’ ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan adaylığının açıklanmasının hemen ardından yoğun bir çalışma temposuna girdi. Manavgat’ın köylerden mahalleye dönen yerleşim birimlerine ziyaretler gerçekleştiren Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan her geçen gün temposunu artırarak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BEN “KAVGA” ETMEYE GELMEDİM.

Bir günde yaklaşık 8-9 mahalle ziyaretinde bulunan Cumhur ittifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan’ın sıra dışı bir siyaset anlayışı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Başkan Adayı Okudan “ Ben kavga etmeye gelmedim hizmet etmeye geldim. Hz. Mevlana’nın da dediği gibi  ‘Dün dünde kaldı. Bu gün yeni şeyler söylemek lazım’  Hiç kimsenin siyasi düşüncesine, inancına, etnik aidiyetine bakmadan eşit, adil, kapsayıcı bir anlayışı belediye yönetimine hâkim kılacağız. Seçilmemiz durumunda merkezinde insan olan, hayatı kolaylaştıran, azınlığın haklarını koruyan, çoğunluğun mutluluğunu esas alan bir belediye yönetimini hayata geçireceğiz” dedi.

“KARNEME” BAKARAK DEĞERLENDİRİNİZ.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan Manavgatlı seçmenlere değerlendirme yaparken kendisinin geçmişte yaptığı çalışmalara bakarak değerlendirme yapmalarını önerdi. İki dönem Konya Selçuk Üniversitesinde Rektörlük yapan başkan adayı Okudan “Konya Selçuk Üniversitesinde iki dönem Rektörlük yaptım. Burada yapmış olduğumuz çalışmalara lütfen bir bakınız. İnternet üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Türkiye sıralamasında oldukça geride olan Konya Selçuk Üniversitesini Türkiye de ilk on içerisine soktum. Ben rektörlüğü bıraktığımda sekizinci sıradaydı” dedi. Üniversite çalışanlarına sosyal konutlar inşa ederek onları ev sahibi yaptığına dikkat çeken Prof.Dr. Süleyman Okudan “Sizlerin desteği ile Manavgat’ın bütün sorunlarını çözeceğiz. Ulaşımdan, konut sorununa, turizmden, tarıma kadar her konuda söyleyecek sözümüz yapacak projelerimiz var. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 101 proje ile halkımızın karşısına çıkacağız.  Ben ortak akla inan bir insanım birlikte başaracağız. Yaşamaktan mutluluk duyacağımız bir Manavgat ortaya çıkaracağız.”dedi.

HABER MERKEZİ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours