SP’li Demiral: Belediye arsası satarak belediyecilik yapılmaz!

Paylaşmak Güzeldir..

Saadet Partisi(SP) Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı seçimlerinin ülke geneli ve Manavgat’ta  sadece AKP ile CHP arasında geçecek gibi gösterilmesine karşı olduklarını söyledi. Belediyecilik anlamında AKP ile CHP arasında zerre kadar bir farkın olmadığını belirten SP Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral,” Maalesef iki dönem MHP ve son 3 dönemdir CHP olarak Manavgat’ta halk yarına bir belediyecilik yapılmadı. Maalesef. Manavgat’ta Büyükşehir Yasası çıkmadan öncede Belediye arsalarının otelcilere satılmasına bağlı bir belediyecilik var oldu. Maalesef MHP’nin iki dönem belediye arsası satarak belediye yönetme tarz ve yöntemi CHP’nin üç döneminde de devam etti. Belediye arsası satarak belediyecilik yapılmaz.” dedi.

Saadet Partisi(SP) Manavgat İlçe Başkanlığı 31 Mart seçimleri öncesi kamuoyuna ” Seçim Beyannamesi”ni deklare etti.

AKP Belediyeciliğinin de CHP Belediyeciliğinin temelinde rant olduğuna dikkat çeken Başkan İlhami Demiral,” İçinde halk olmayan bir belediyecilik anlayışı ranta bağlı bir belediyecilik Seçimlerin AKP ve CHP arasında geçecek olma algısını kabul etmiyoruz. Son 25 yıl içinde Manavgat’ta Belediyecilik arsa satarak yapıldı. Belediyecilik olarak  halk namına katma değer oluşturan bir   değer ortaya konmadı. Belediye arsası satılarak konser verilerek bir belediyecilik olmaz.” ifadesinde bulundu.

AKP’nin her seçim öncesi kutuplaştırma siyaseti yaptığını belirten İlhami Demiral sözlerini şu şekilde tamamladı: Halkımız ekonomik buhran içinde Bugün bir asgari ücretli aldığı 17 bin lira maaşın 13 bin lirasını ev kirasına verirse bir ay nasıl geçinecek. Manavgat’ta 130 bin turizm çalışanı var. Sezon bitince turizm çalışanlarının yüzde 99’u beş ay işsiz

Abdurrahman Büyükkeskin / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours