Mesut Alkan Sarılar Muhtarlığına Aday

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat’ın yakından tanıdığı Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manavgat şube başkanı Mesut Alkan kadrosu ile birlikte Sarılar Mahalle muhtarlığına aday olduğunu ve Sarılar’lı seçmenlerden destek beklediğini söyledi.

Mesut Alkan yaptığı yazılı açıklama ile kendini şöyle tanıttı;

“1970 yılında Aksaray’da doğdum. 1985 yılında girdiğim TSK de Vatanın çeşitli bölgelerinde 30 yıl görev yaparak emekli oldum ve Manavgat’a yerleştim. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi ve Hukuk Fakültesi Adalet bölümünü bitirdim, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manavgat İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım evli ve iki çocuk babasıyım.

Sarılar mahallemizin sorunlarının çözümünde önce yüce ALLAH ın takdiri sonra siz değerli mahalle sakinlerimizin teveccühü olursa Türk Silahlı Kuvvetleri çalışma hayatımda edindiğim tüm bilgi birikimimi, tecrübemi, çevremi, yeteneğimi merkezi ve yerel yönetimler ile samimi iş birliği içerisinde sonuna kadar koordinasyonu sağlayıp MUHTARINIZ olmaya talibim.

İlk olarak şunu belirtmek isterim ki ; “Bez Kişilerle Değil, Hizmetlerle Yarışacağız.” Muhtarlık bir meslek değil, halka hizmet makamıdır… Bunun bilincinde olup vatandaşlarımıza hizmet etmek şiarı ile yola çıktık. Muhtarlık üretmek ister, cesaret ister, emek ister… Yapacağımız hizmetleri sevgiyle, sabırla ve şükürle yapacağız. Yeni bir vizyon ile; Cesur, Girişimci, Üretken ve Sosyal yönümüzle hizmet edeceğiz. Hazırladığımız Projelerimiz Manavgat Genelinde En Çok Konuşulan, Sarılar Mahallesinde İse En Çok Hayata Geçirilen Projeler Olacak…

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Sarılar Mahallesi’nde yaşayan her kesimi her zümreyi ve her bireyi dikkate alarak onlarla ilgili projelerimiz olacaktır. Tüm Sarılar Mahallesine şunun sözünü veriyorum ki 5 yıl içinde gerçekleştireceğimiz projelerle Sarılar Mahallesi’nde yaşamanın ayrıcalığını fazlasıyla hissedeceksiniz. Çocuklar, ev hanımları, yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri için 100 ‘lerce projelerimiz var. Herkesin gönlüne dokunan “keşke olsa “ dediği bütün hizmetleri mahallemize getireceğiz.

Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz bir hizmet akımı başlatacağız. Allah nasip ederde ben Sarılar Mahallesi Muhtarı olursam eğer, vermiş olduğum sözlerin sonuna kadar arkasında olacağım. Halkımız teveccüh gösterip tercihini bizlerden yana kullanırsa, Muhtarlık görevi bizlere verildiğinde Vizyonumuz geniş, Misyonumuz büyük olacak. Gamsız ve rahat bir şekilde sürdürülen Muhtarlığın sonunu getirerek Sosyal ve Üretken Muhtarlık anlayışını Sarılar Mahallemizde hakim kılacağız.

Sarılar Mahalle Muhtarlığı olarak, mahalle sakinleri için yeni projeler üreten, bireysel sorun ve sıkıntılarla yakından ilgilenen, mahalle sakinlerimizin tüm sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve zamanında ilgilenen, sadece devletin yap dediğiyle yetinmeyen yeni düşünceler, yeni projeler üreten ve uygulamaya geçirmek için gerekli girişimleri etkili biçimde yapan, mahalle sakinlerimizin acı, tatlı, sevinçli ve hüzünlü anlarında her zaman yanlarında olan esnafımızla, işçimizle, çiftçimizle, memurumuzla, büyüğümüzle, küçüğümüzle, yaşlısıyla, genciyle sürekli diyalog içinde olan bir muhtar olmak için çıktığım bu hizmet yolunda tüm mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum. Allah’ın izniyle seçimi biz kazandığımızda kaybeden kesinlikle olmayacaktır. Râbbim Yâr ve Yardımcımız olsun… Duâ ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours