Nurcan Şimşek’in eserleri, Antalya sanat Fuarında ilgi odağı oldu

Paylaşmak Güzeldir..

İlk kez Antalya Çağdaş Sanatlar Fuarı’ 18-21 Ocak tarihleri arasında Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Fuarı, sanatseverlerin yanı sıra koleksiyonerler, turizm işletmecileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, üniversitelerin ilgili bölümlerinin yetkilileri ve yabancı ülke temsilcileri ziyaret etti.

Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği Antalya Çağdaş Sanat Fuarı, Cam Piramit’te binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Sanatçılar birbirleriyle tanışma, sanatseverler yüzlerce eseri bir arada görüp sanatçısıyla tanışma fırsatı buldu.

Manavgat’ta Görsel sanatlar öğretmenliği yapan, sanatçı Nurcan Şimşek “Vis Sanat Galeri” ile üç özgün baskı ve Antalya yivli minare ve saat kulesi, cam piramit mikro minyatür eserleri ile katıldı. 7 cm’ kim Minyatür resim çalışmasının ayrıntılarını büyüteç yardımıyla, özel ince kıl fırça kullanarak yapılan çalışmaya bakıldığında detaylarda saat üzerindeki akrep ve yelkovan dahi cizimlenmiş olduğunu gören ziyaretçiler hayran kaldılar. Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla100 eser arasında seçilen linol baskı çalışması da bu eserler arasında yer aldı. Nurcan Şimşek, sanatseverlerin ve ziyaretçilerin yoğun ilgi odağı oldu.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours