‘Bir olacak, birlik olacağız’

Paylaşmak Güzeldir..

AK Parti Kepez Belediye Başkan A.Adayı Rüştü Peker halkla buluşmasını sürdürürken önemli olanın insanların gönlüne girmek olduğunu söyledi.

Halkın içinden birisi olarak halkın isteklerini bildiğini dile getiren Peker, “Biz onları biliyoruz onlar da bizi biliyor. Benim de onların içerisinden birisi olduğumu Kepezli hemşehrilerimiz de çok iyi biliyor. Biz de protokol yok. Biz de halkla kucaklaşmak, gönüllere girmek var” dedi.

AK Parti belediye başkan adaylarının açıklanmasına kısa bir süre kalırken AK Parti Kepez Belediye Başkan aday Adayı Rüştü Peker, “Biz işimize bakıyoruz. Tüm aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte hangimiz aday gösterilirsek gösterelim bir olacak, birlik olacak ve Kepez’in başarısı için çalışmaya el ele devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Halkın ne istediğinin büyük önem taşıdığına işaret eden Rüştü Peker, “Kepez Belediye Başkanı olmak adına çıktığımız yolda sağ olsunlar Kepezli hemşerilerimiz bizlere desteğini hiç esirgemedi. Bizlere olan destekleri çığ gibi artarak devam ediyor. Bizlerin yanında olan Kepezli hemşerilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler için önemli olan insanların kalbine dokunabilmek” açıklamasında bulundu.

Kepez için her yeni güne yeni hayaller yeni umutlarla uyandığını dile getiren AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker, “İnanıyoruz ki Kepezli hemşerilerimiz ile hizmet yolunda birlikte yürüyeceğiz. Bizler onlara güveniyoruz onlar da bizlere güveniyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile aday gösterilmemizin ve 31 Mart akşamı da Kepezli hemşerilerimizin büyük desteği ile sandıklardan birinci çıktığımızda da onların bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours