CHP Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara Basın’la Kahvaltıda Buluştu

Paylaşmak Güzeldir..

CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Dr. Niyazi Nefi Kara, parti yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Manavgat basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olmayan CHP Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yeni Başkan Adayına destek için yanında yeraldı.

Irmak kenarında Pierloti Cafe’de verilen kahvaltıda İlçe Başkanı Oykun Başar, Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı, Belediye Başkanı Şükrü Sözen  ve  31 Mart yerel seçimler CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Niyazi Nefi Kara birer konuşma yaptılar.

Pençe- Kilit Operasyonlarında şehit düşen askerlerimiz için  rahmet dileyerek konuşmasına başlayan  CHP İlçe başkanı  Oykun Başar, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e 15 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başar,  “Sayın Sözen’in bıraktığı yerden Adayımız Niyazi Nefi Kara ile devam edeceğiz. Bundan en küçük şüphemiz yok.”dedi.

Seçim Komite Başkanlığına getirilen tecrübeli siyasetçi eski ilçe Başkanlarından Abbas Tarakçı da konuşmasında sahada olduklarını ve seçime hazır olduklarını belirterek tüm adaylara barış ve kardeşlik içerisinde geçecek bir seçim atmosferi diledi.

Sözen, “Adayımızın arkasındayım”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise değişik duygular içerisinde olduğu belirterek, geçmişte kendisine inananların, güvenenlerin şimdi de aynı inançla Niyazi Nefi Kara’ya inanmalarını istedi. Sözen, “ Dün sizler nasıl benim yanımda olduysanız, bende Nefi kardeşimin arkasında, yanında sonuna dek duracağım” dedi.

Kara, “Projelerimizi süreç içerisinde paylaşacağız”

Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, insan odaklı sosyal belediyecilik kavramını büyütmek ve tüm unsurlarıyla yaşatmak  amacında olduklarını ifade ederek, ‘Sevgi’ temasına vurgu yaptı. Kara, “Toplumun her bir ferdi mutlu olursa ben de mutlu olacağım. Her şeyi sevgi ile büyüteceğiz. Manavgat’ı mutlu insanların yaşadığı bir kent durumuna getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Sayın Sözen’in 15 yıllık icraatlarini anlatan kitabını oku oku bitiremiyorum. Kitapta yok yok. Bizlere düşen çok daha fazla çalışıp projelere yenilerini eklemek, bunları da süreç içerisinde vatandaşlarımızla paylaşacağız.” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours