Pazarcı esnafı CHP’nin  Başkan  Adayını Dr. Niyazi Nefi Kara’yı bağrına bastı

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat Belediye Başkanı Adayı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, Yayla Pazarı’nda kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ile hasbihal etti. Dr. Niyazi Nefi Karara’ya CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar , ilçe Başkanı Oykun Başar, İlçe Gençlik ve İlçe Gençlik Kolları ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

CHP Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, pazarcı esnafına kazancının bol ve bereketli olsun dileğini ileterek pazarcılarla sarılarak hasret giderdi. İlçe Başkanı Oykun Başar da 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı seçiminde partimizin belediye başkanı adayı halkın sevgisini kazanmış ” halkın doktoru” eski milletvekilimiz Beyin Cerrahı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara diyerek pazarcı esnafına takdim etti.

İlçe Başkanı Oykun Başar, ” Üyelerimiz ile birlikte Yayla Mahallesinde kurulan Cuma Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Bizleri güler yüzle karşılayan, yüreğimizi ısıtan samimiyetleri ile desteklerini esirgemeyen pazarcı esnaflarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz. Pazarcı esnafının partimizin belediye başkanı adayı Dr. Niyazi Nefi Kara’yı ve partililerimizi bağrına bastığı için teşekkürü bir borç biliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorluklarla mücadele eden halkımızın yanında olmaya, Manavgat’ımızda sosyal belediyecilik anlayışının ve insan odaklı çalışmaların devam etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. ” dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin/Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours