Mehmet Gayretli: İsrail güçten anlar Mehmetçik acil Gazze’ye ayak basmalı!

Paylaşmak Güzeldir..

Anadolu Gençlik Derneği(AGD),Saadet Partisi(SP) ve Kudüs Platformu Antalya’nın Manavgat ilçesi Cumhuriyet Meydanın’da bir araya gelerek İsrail’in Gazze’de 3 ayı geçkin sürede yaptığı katliamları kınayarak lanetledi.

İsrail’in dünyanın gözü önünde 3 ayı aşkın süredir İsrail’in Gazze’de yaptığı insanlık dışı katliamların da 10 bini bebek ve çocuğun atılan  bombalar sonucunda yıkılan binalarında kalarak can verdiğini belirten Manavgat Kudüs Platformu Başkanı Mehmet Gayretli,”3 ayı geçkin süre içinde 10 bini çocuk ve bebek olmak üzere yaklaşık 25 kişi hayatını kaybetti. Katil İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu ve Ordusu 3 aydır Gazze’de insanlık suçu işliyor. Sadece üç ay içinde Gazze’de İsrail’in öldürdüğü gazeteci sayısı 75’i geçti. İsrail Ordu Komutanları  ve Gazze Kasabı Başbakan Binyamin Netenyahu savaş suçu işlemiştir. Acil İnsanlığa karşı işlenen suçlardan LAHEY’de yargılanmalıdır. “dedi.

SP Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, İsrail’in anladığı dilin güç olduğunu söyledi.Bu bağlamda Türkiye’nin acil olarak Gazze’ye asker göndermesi gerektiğinin altını çizen SP Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral,” İsrail sadece güçten anlar. Mehmetçik ivedilikle  Gazze’ye gitmeli ve gereken dersi vermeli. Mehmetçik Gazze’ye ayak bassın Netenyahu ve İsrail ordusu komuta kademesi   Telaviv’de kaçacak delik arar. Kudüs ve Gazze konusunda hamasi nutuk yerine işin icrası yerine getirilerek Mehmetçik Gazze’ye acilen ayak basmalı.”

Abdurrahman Büyükkeskin / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours