Manavgat’a bank ve piknik masası desteği

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta ihtiyaç duyulan alanlara bank, piknik masası ve oyun gurubu desteğinde bulunuyor.

Manavgat’ın daha estetik ve güzel görünümü için çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılı boyunca başta okul, cami ve parklar olmak üzere 161 adet oturma bankı,113 piknik masası, bir oyun grubu ve bir adet de engelli piknik masasını şehrin muhtelif noktalarına yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

İHTİYAÇ DOĞRULTUSUNDA KONULUYOR

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda okul bahçelerinde öğrenci velilerinin veya öğrencilerin kullanabilmesi ve ihtiyaç duyulan cami bahçelerinde namaza gelen vatandaşların özellikle de yaşlıların faydalanması, oturup dinlenmesi amacıyla oturma bankları ve piknik masaları yerleştirildi. Engelli bir vatandaşın bahçesine engelli piknik masası kullanımına sunuldu.

2024 YILINDA DA TALEPLER KARŞILANIYOR

2024 yılında da gelen talepler doğrultusunda okul, cami, mezarlık, oyun parkı gibi alanlara bank ve piknik masası desteğinde bulunmayı sürdürüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, uygun görülen alanlara masa ve bankların montajını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Manavgat’ın Örnek,Hocalı,Gültepe,Kısalar ve Dolbazlar mahallerine 37 oturma bankı ve 11 piknik masası desteği verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours