İYİ Parti’de yeniden bayan başkan İlçe Başkanlığına Avukat Esma Kara atandı

Paylaşmak Güzeldir..

İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanlığına yeniden bayan başkan atandı. Hatırlanacağı üzere Hatice Avcı’nın yerine görevden alınan Hüseyin Ergen gelmişti.

Şimdi de; İYİ Parti GİK üyesi Ayşen Kurt hakkında  Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle görevden alınan İlçe Başkanı Hüseyin Ergen’in yerine Manavgat İlçe Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Avukat Esma Kara atandı.  Kara, sosyal medya hesabından yapılan saldırıyı kınarken  Ayşen Kurt’la olan resmini ve şu paylaşımı yaptı:

“Erkek egemenliğinin olduğu siyasette kadın olmak son derece zor. Rol modelim Sayın Genel Başkanım Meral Akşener olmak üzere, özel kalem müdürümüz Sayın Esma Bekar ve GİK üyemiz Sayın Ayşen Kurt’u verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Mücadelemiz tüm hızıyla devam edecektir.

Genel İdare Kurulu üyemiz, Manavgat’ımızın değeri , partimize geldiği günden bugüne çalışmalarıyla onur duyduğumuz  Sn.Ayşen Kurt ‘a yönelik sosyal medya üzerinden yapılan saldırıyı kınıyorum. Kadına yönelik şiddetin her türlüsüne karşıyız. Başkanım, Önce bir kadın olarak, sonra da bir hukukçu olarak sonuna kadar yürek yüreğe haklı mücadelenizin yanındayım.”

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours