İki Kız Kardeşten Muhasebe Bürosu

Paylaşmak Güzeldir..

İki kız kardeşin muhasebe işyeri aynı günde törenle hizmete açıldı.

Manavgat Sanayi’nde Ayşe Güzel Duran ve Ganimet Güzel Emiroğlu isimli iki muhasebeci kız  kardeşlerin  2008 Sokak No:1’de  bulunan muhasebe ofisleri düzenlenen törenle dualar eşliğinde açıldı.

İki muhasebeci kız kardeşlerin muhasebe ofislerinin açılış kurdelesini Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası (MASMO) Başkanı Sabri Keskin, Manavgat Ziraat Odası (MZO) Başkanı Rasim Metin, İşadamı Ömer Kasapoğlu, Manavgat Sanayici ve İşadamları (MASİAD) eski Başkanı Turgay Akar, muhasebeci arkadaşları muhasebecilerin eşleri Volkan Duran, Burak Emiroğlu ve muhasebeci kızların babası Güzelsan Karasör’ün sahibi Muhiddin Güzel yaptı.

Baba Muhittin Güzel, yaptığı açılış konuşmasında bugün iki muhasebeci kızının muhasebe dükkânının açılışını yapmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Baba Muhiddin Güzel” Bir baba olarak iki muhasebeci kızımın muhasebe bürosunu açmaktan dolayı çok mutluyum. Rabbim’den kızlarıma helal rızık kazanç ve lokma yedireceği kazanç kapısı açmasını niyaz ediyorum.” dedi.

Haber/Abdurrahman Büyükkeskin

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours