Yılbaşı partisi süsleme malzemeleri Party Concept’te

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat’ta yeni yıl hazırlıkları heyecanı sürerken, yılbaşı için ev ve işyerleri rengarenk çam ağaçlarıyla süslenmeye başladı. Manavgat’ta Party Concept işletme sahibi Yusuf Coşkun, bu sene Antalya’nın ve Manavgat’ın en çeşitli yılbaşı süsleme malzemelerini getirdiklerini belirterek, en iyi ve en hesaplı ürünlerle müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi.

2024 yılına sayılı günler kalırken, yılbaşı için hazırlıkları tam hız devam ediyor.  Party Concept’in sunduğu çeşitli ve uygun fiyatlı yılbaşı süsleme malzemeleri Manavgatlıların ev ve işyerlerini renklendiriyor.

-YILBAŞI SÜSLEMELERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ OLDU

Party Consept işletme sahibi Yusuf Coşkun, Organizasyon Dünyası bünyesinde geçtiğimiz yıl açtıkları Party Consept mağazalarının, her türlü konsept kutlama partilerinde ihtiyaç duyulan sarf malzemelerini bünyesinde bulundurduğunu hatırlatarak, doğum günü, parti, kutlama, düğün nişanın yanı sıra yılbaşı etkinlikleri için de vazgeçilmez adres olduklarının altını çizdi.  Yılbaşı hazırlıkların başladığı bu günlerde en çeşit süsleme malzemesi ve hediyeleri müşteriler ile buluşturduklarını ifade eden Coşkun, “Kimi işyerinin vitrinini kimi ise evini süslemek için çarşı pazar dolaşıyor. Biz aranılan tüm malzemeleri tek çatı altında buluşturduk.” dedi.

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı alışverişinin startını önce işletmelerin verdiğini kaydeden Coşkun, “Yılbaşı akşamı için misafirlerine özel program hazırlayan pek çok tesis ve mağazalar haftalar öncesinden 2024 temalı süslerler için mağazamıza geldi ve gelmeye devam ediyor. Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin en büyük avantajı aradıkları her şeyi bulabilmeleri ve fiyatlarımızın hesaplı olması.” diye konuştu.

-KUTLAMAYA DAİR HERŞEY BURADA

Aşağı Hisar Mahallesi Orhan Gazi caddesi üzerinde merkez mağaza ve Çağlayan ilkokulu arkasında şube mağaza ile hizmet veren Party Consept Mağazalarında, ayrıca düğün, nişan, söz, kına, sünnet, doğum günü, baby shower törenleri dahil, nikah şekerinden davetiyeye binlerce farklı ürünü tek adreste bulma imkanı sağlıyor.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours