MANAVGAT’TA CUMHUR İTTİFAKI OLACAK MI?

Paylaşmak Güzeldir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Aralık’ı işaret etmişti

Yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakı’nda kararlar bu hafta verilecek. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili bir soru üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek adaylar konusunda neticeye varacaklarını söylemiş ve 15 Aralık tarihini işaret etmişti.  Erdoğan, “2019 yerel seçiminde biz Cumhur İttifakı başlığıyla bir adım atmadık. Ancak bu seçimde durum çok daha farklı. Şu an itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve partimden arkadaşlarımız müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Hangi büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, meclis üyeliklerinde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar. Öyle zannediyorum ki  hafta içinde belli bir neticeye varacaklar. Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız. 15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız.” demişti.

Bilindiği üzere Manavgat’ta Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti’den Turgay Akar, Hasan Öz, Süleyman Okudan, Emel Özden, A.Rıza Öner, Merve Güvenlioğlu, Süleyman Öz,  Abdülkerim Yeşildağ ve Baturalp Kaya müracaat erken MHP’de de Mücahit Tatar , Salih Çiftçi ve Tarkan Akıllı aday adayı olmuşlardı.

Şimdi gözler bu haftaya çevrildi ve AK Parti ile MHP tarafından oluşturulan Cumhur İttifakı’nın önümüzdeki yerel seçimde yapılıp yapılmayacağı bu hafta içinde belli olacak. İttifakın devamına karar verilmesi halinde ise adayın hangi partiden olacağı merak konusu.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours