DEVA Partisinde Dilaver Akpolat’a Güven Oyu

Paylaşmak Güzeldir..

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Manavgat 1’inci Olağan İlçe Kongresi MATSO Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Dilaver Akpolat, tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Deva Partisi Teşkilatlanmadan sorumlu ilçe Bşk. Yrd. Zübeyir Sarıkaya açılış konuşmasında kongrelerine teşrif eden misafirlere teşekkür etti. Sarıkaya, “Deva Partisi’nin Manavgat’ta yükselen bir grafiği var. Partinin kuruluş aşamasında aldığımız bayrağı, hedefimize ulaşmadan elimizden bırakmayacağız” dedi.

Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Divan teşekkül etti. Divan, Antalya’dan gelen il yöneticilerinden oluşturuldu.

Faaliyet ile Bütçe raporu sayman Burak Karaçoban tarafından okunarak, ayrı ayrı oylandı ve oy birliğiyle kabul edildi.

Birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın annesinin vefat haberinin gelmesi üzerine salonda büyük bir üzüntü ve sessizlik hâkim oldu. Salonun duygusal ortamında kürsüye gelen Başkan Dilaver Akpolat, siyasetçilerin eleştirilerden kaçınmaması gerektiğini vurguladığı konuşmasında, “Yaşadığımız ilçeyi kalkındırmak, refah seviyesini yükseltmek için bir mücadelenin içerisinde yer alıyorsak eleştirmek ve eleştirilerden kaçınmamamız gerekir. Hangi partiden olursa olsun ülkemiz ve ilçemiz yararına bir şeyler yapılmak isteniyorsa bir araya gelebilmeliyiz. Konuşmalı, tartışmalı ve kollarımızı sevgiyle açarak birbirimizi kucaklamalıyız. Siyasetin ve halka hizmet etmenin kutsalı budur” dedi.

Aksu Belediye Başkan Adayı Hakan Halim Okudan

DEVA Partisi Aksu Belediye Başkan Adayı Hakan Halim Okudan, Manavgatlı olduğunu, 2018 milletvekili seçiminde Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı olarak çıktığı yolda Manavgat’ın verdiği desteği asla unutmayacağını söyledi. Okudan, “İnşallah AKSU’yu Deva belediyeciliğiyle tanıştıracağım” dedi.

 “Manavgat Belediye Başkan Adayımızı kısa sürede açıklayacağız”

DEVA Partisi İl Başkanı Özlem Arlıer, Türkiye genelinde 50 belediye başkan adayını belirlediklerini, önümüzdeki günlerde de Manavgat adayını açıklayacaklarını söyledi. Arlıer, geçmiş dönem yöneticilerine partiye verdikleri emekten dolayı teşekkür ederken, yeni seçilecek yönetime de başarılar diledi.

CHP yoğun katılım sağladı

DEVA Partisi 1, Olağan İlçe Kongresine CHP İlçe Başkanı Oykun Başar, DP İlçe Başkanı Aylin Tezcan Çelik, Saadet Partisi İlçe Sekreteri Ömer Kaçmaz, Milli Yol Partisi İlçe Başkanı İsmail Yaman, MYP Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Çayır, Konyalılar ve Hataylılar Dernek Başkanları Sedat Eken ve Cumali Oflaz, CHP Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı Asım Bozkurt, STK Başkanları ile komşu ilçelerin ilçe başkanları katıldı.

Deva Partisi’nin kongresine CHP’lilerin yoğun katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Dilaver Akpolat başkanlığındaki DEVA Partisi İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Zübeyir SARIKAYA, Deniz Berat ARITÜRK, Burak KARAÇOBAN, Şeref KİRLİ, Fatih KAYA, Yılmaz TEKİN, Süleyman ARIKAN, Gökhan KAYA, Fatih EMER, Erol ÇINAR, Ali KOÇ, Mithatcan KAYA, Ali İhsan ARTAN, Erdem KAYAOĞLU, Yüksel İBİŞ, Atalay KALKAN, Alihan BOZ, Metin ŞAHİN, İzzettin AYCAN, Mehmet Ali ÇARBOĞA.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours