Ali Aktaş Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı evraklarını CHP İlçe Başkanı Oykun Başara  teslim eden Ali Aktaş, daha yaşanılabilir bir kent inşa edebilmek için CHP çatısı altında Belediye meclis üyesi aday adayı olarak yola çıkmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Geçtiğimiz Pazar günü Manavgat Alevi Kültür Derneği ve Cemevinde düzenlenen kahvaltıda belediye meclis üyesi aday adaylığını dostları ile paylaşarak rızalığını ve desteklerini aldığını ifade eden Alevi Bektaşi Federasyonu bir önceki, dönem genel sekreteri ve hali hazırda Manavgat Alevi kültür derneği yönetim kurulu üyesi olan Ali Aktaş konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi;

“Çıktımız bu yolda başta beni yalnız bırakmayacağına inandığım değerli dernek üyelerime CHP’ye gönül vermiş tüm üyelere değerli Manavgatlılara partimin genel merkezine, Cumhuriyet Halk Partimin Manavgat İlçe Başkanlığına, her zaman güç aldığım CHP camiasına, yol arkadaşlarıma, destek veren, herkese teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun. Mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours