Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal; ‘Ak Parti İçin Kadınlar Çok Önemli’

Paylaşmak Güzeldir..

Ak Parti Manavgat ilçe teşkilatına katılan 40 yeni kadın üyeye düzenlenen törenle rozet takıldı. Törende konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, “Bugün milletvekili olarak TBMM’de başörtülü kadınlarımızın olması, her alanda her kurumda kadınların yer almasının mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda partiye katılım töreni düzenlendi. Törene Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve yerel seçimler için belediye başkan adayı adayları ve partililer katıldı. İlçede sosyal medya üzerinden ‘kadınlar kulübü’ olarak organize olan ve bugüne kadar çeşitli sosyal yardımlaşma faaliyetlerinde bulunan aralarında Memleket Partisi Manavgat İlçe Kadın Kolları eski başkanlarından Fahriye Avcı’nında olduğu 40 kadın Ak Parti’ye üye oldu.

‘AK PARTİ İÇİN KADINLAR ÇOK ÖNEMLİ’

Yeni üyeler için düzenlenen katılım ve rozet takma töreninde konuşan Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Ak Parti için kadınların çok önemli olduğunu ve kuruluşundan bu yana değer verildiğini ifade ederek, “Kadınlar bizim için çok önemli. Bir kadın, bir anne, bir eş, bir kardeş olarak bunu söylüyorum. Toplumun her kesiminde, her alanında dolgu malzemesi olarak değil ama gerçek anlamda kadınların rol alması gerekiyor. Bende bir kadın olarak, aynı zamanda TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu başkanvekili olarak elimden geldiğince kadınlarımıza her türlü desteği vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ KADINLARIN TOPLUMDA HAK ETTİĞİ YERİ ALMASINI SAĞLADI

Türkiye’de son 20 yılda kadının toplumdaki yeri ve statüsünün sürekli yükseldiğini anlatan milletvekili Çokal şunları kaydetti:

“Bunu asıl yapan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Kadınlara tanıdığı haklarla onların toplumda hak ettiği yeri almasını sağladı. İşte başörtüsü konusunda yapılan devrim niteliğindeki çalışmalar sonucunda bugün milletvekili olarak TBMM’de başörtülü kadınlarımızın olması, her alanda her kurumda kadınların yer almasının mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şu anda da aramızda kadınlarımız var, partimize katılmak isteyen, dünyasında yer alan ve söz sahibi olan kadınlarımız. Hoş geldiniz diyorum.”

‘BİZ HİÇ HALKIN İÇİNDEN KOPMADIK’

Türkiye’nin 31 Mart’ta mahalli idareler seçimini yapacağını aktaran Çokal, geçtiğimiz zaman zarfı içerisinde muhalefetin kendilerine yönelik halkın içine inmedikleri suçlamasında bulunduğunu belirterek, “Biz, her zaman halkın içindeyiz. Hiçbir zaman halkın içinden kopmadık. Seçim bitti yine sahadayız. Ben 4 haftadan beri çocuklarımı görmüyorum. Hani, deniliyor ya, ‘halkın içindemisiniz?’ diye. Ben söylüyorum, halkın içine inmelerini, Manavgat halkının sesine bir kulak vermelerini gerçekten istiyorum. Burada çöp çamur belediyeciliğinden başka hiçbir şey yok. Varsa gösterin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan kadınlara rozetleri Ak Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol tarafından takıldı ve yeni üyelerle hatıra fotoğrafı çekildi.

ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Diğer taraftan Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’ye Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuran 9 kişi, partililere tanıtıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, “Genel Merkezimizi kimi aday gösterirse hem teşkilat olarak biz, hem de diğer aday adayları ve cumhur ittifakını oluşturan diğer partilerimizle birlikte adayımızı bütün gücümüzle destekleyeceğiz. Manavgat iktidarın gücüyle yeni yatırımlara kavuşacak” dedi. Toplantıda aday adayları da kendilerini tanıttı.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours