Gündoğmuş Belediyesi Gece-Gündüz Çalışıyor

Paylaşmak Güzeldir..

Gündoğmuş Belediyesi ekipleri gece-gündüz demeden kış hazırlıklarını sürdürüyor.

Tüm mahallerle birlikte yayla yollarını da ekipleri ile birlikte tamamla aşamasına gelen Gündoğmuş belediyesinde çalışmalara bizzat başkan Mehmet Özeren’de katılıyor.

Yapılan çalışmaların amacının kış ayları bastırmadan tüm yollarla birlikte yayla yolarlının da tamamlanması olduğunu ifade eden başkan Özeren, hedeflerinin vatandaşlarının rahat bir kış dönemi geçirmesi olduğunu söyledi.

Gündoğmuş Belediye başkanı Mehmet Özeren belediye araçlarının bugün hedeflenenin üstünde olduğunu ifade ederek şöyle konuştu;

“Çalışanının maaşını 13 ay ödeyemeyen bir belediyeden, araç parkına 30 dan fazla araç ve iş makinesi kazandıran, para kazanan bir belediyeye…Hayal gibi, rüya gibi…7500 nüfuslu küçük bir belediyenin Grayderleri, Damperli kamyonları, Arazözleri, Silindirleri, Kepçeleri var.

İşin Garibi, kendi kendine asfalt çalışması yapıyor. Allah’ım sen işimizi kolaylaştır.

“İnsanların en hayırlısı, İnsanlara faydalı olandır.” Kutsi fermanının sahibinin hatırına işimizi kolaylaştır.Bu dağların başında bizi Yolda koyma, tüm hemşerilerime selam ve sevgilerimi sunarım.Biz yılmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gündoğmuş Belediyesi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours