Gündoğmuş’ta Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Paylaşmak Güzeldir..

Gündoğmuş Belediyesi kış önlemleri kapsamında ilçe genelinde tüm mahallelerde yol çalışmaları ile birlikte köprü ve menfez çalışmalarına ağırlık verdi.

Geçtiğimiz hafta başlatılan Kayabükü mahallesinde yol çalışmaları ile birlikte menfez çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Gündoğmuş belediye başkanı Mehmet Özeren,kış gelmeden tüm mahallerdeki yol çalışmaları ile birlikte köprü ve menfez çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Hemşerilerinin kışı huzur içinde geçirmeleri anlamında seferberlik ilan ettiklerini ifade eden başkan Özeren, Köprü ve yol çalışmalarının ilçe için olmazsa olmaz denilebilecek derecede önemli bir çalışma olduğunu söyleyerek “Yaklaşan kış öncesi tüm mahallerimiz tek tek elden geçirilerek eksikler yerinde incelendikten sonra hızla yol, köprü ve menfez çalışmalarına ağırlık verdik, bu anlamda en kısa zamanda mahalledeki eksiklerimizi gideriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen istekleri ekiplerimiz yerinde inceleyip hemen gerekeni yapıyor. Hiç bir mahallemizin yol ,köprü ve menfez anlamında eksiği kalmayacak, şüphe duymasın en kıza zamanda tüm eksiklerimiz giderilecek” dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Gündoğmuş mahalle muhtarları, Belediye başkanı Mehmet Özeren’e sorunları ilettiklerinde aynı gün içerisinde ekiplerin mahallerine gelerek eksikleri tespit edip hemen çalışmalara başlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, Mahalle muhtarları çalışmalardan duydukları mutluluğu ifade ettiler. Bu anlamda mahalle muhtarları Belediye başkanlarına ve belediye ekiplerine mahalleleri adın teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours