3 Dönemdir Manavgat Belediye Başkanlığı görevini yapıyordu SÖZEN BIRAKTI

Paylaşmak Güzeldir..

2009 yılından bu yana 3 dönemdir Manavgat Belediye Başkanlığı görevini yapan Şükrü Sözen, düzenlediği ‘Bitmeyen hikaye Manavgat. Hizmette 15 yıl Toplantısı’ nda  2024 yerel seçimleri için Manavgat Belediye Başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı. Sözen, konuşmasının son bölümünü gözü yaşlı bir şekilde tamamlarken “Benden buraya kadar” dedi.

15 yıllık hizmet sürecini sinevizyon gösterisiyle anlatan Sözen, ”Eksiklerimiz oldu, noksanlarımız oldu, yapmak isteyip de yapamadıklarımız, hayata geçirmek isteyip de geçiremediklerimiz oldu. Şunu bilmenizi isterim, hiçbir şekilde yatmadık. Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki, içimi dökmek istediğim o kadar çok şey var ki, doluyum bana inanın. Bu toplantıyı düzenlememin bir sebebi de size veda etmek için. Benden buraya kadar. Önümüzdeki dönem aday değilim. Bana size hizmet etme, sizlerle yol yürüme fırsatı verdiniz, minnet duyuyorum hepinize.” şeklinde konuştu.

Sözen’in, veda konuşmasını yaptığı toplantıya çok sayıda partili ve partisiz vatandaşın yanı sıra eşi ve annesi de katıldı.

Öte yandan Sözen’in 15 yıllık süreçte fazlasıyla yıprandığı ve dünkü toplantıda böyle bir açıklamada bulunması ise siyasi çevrelerce sürpriz sayılmadı.

(Haber Merkezi)


You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours