Belediye Başkan Adayı Gazeteci Sedat Manav; “Yaşanılabilir bir Manavgat için hep birlikte mücadele edeceğiz”

Paylaşmak Güzeldir..

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Bağımsız Manavgat Belediye başkan adayı olduğunu aylar önceden Manavgat kamuoyu ile paylaşarak “Güçlünün değil, halkın yanındayım” sloganı ile çalışmalarını sürdüren, Sedat  Manav’ın  önümüzdeki günlerde bağımsız ya da siyasi bir partiden aday olduğunu açıklaması bekleniyor.

Bugüne dek sosyal medyadan ve sahibi olduğu internet sitesi ile radyosundan Manavgat’ın tüm sorunlarını dile getirerek halkla birlikte çözüm yolları arayan Sedat Manav’ın Belediye başkan aday olacağını açıkladığı günden bugüne dek geçen zaman sürecinde vatandaşların büyük desteğini alarak yapılan kamuoyu yoklamalarında oy oranının bir hayli yüksek olduğu gözlemleniyor.

Sedat Manav’ın ilk günlerde bağımsız belediye başkanı olacağını açıklamasına karşın kamuoyundaki gidişatının yüksek olması nedeniyle önümüzdeki günlerde siyasi bir partinin çatısı altında belediye başkanlığına aday olmak için hazırlıklarını sürdürdüğü ve önümüzdeki günlerde geniş halk katılımlı bir toplantı ile aday açıklaması yapacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

SEDAT MANAV KİMDİR?

Sedat Manav 1977 yılında Manavgat’ta dünya’ya geldi. Çağlayan İlkokulu, Merkez Orta Okulu (Çağlayan Orta Okulu) ve Manavgat Lisesini tamamladı.

Medya sektörüne 2002 yılında, kısa adı MRT olan Manavgat Radyo Televizyon Reklam ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş.’de radyo programcısı olarak başladı. MRT’ de Radyo programcılığının yanı sıra kameramanlık ve reji masası gibi birçok bölümde hizmet verdi.

2010 yılında şirketin genel müdürlüğünü yaptığı dönemde bir süre Gazete MRT’yi. Manavgat kamuoyu ile buluşturdu.

2013 yılı Mart ayında, Antalya ve İlçelerinin haberlerinin yayınlandığı www.haberci07.com haber sitesini Manavgatlıların hizmetine sundu.

 2013 yılının Ağustos ayında Manavgat Radyo Televizyon kurumundan ayrılarak kısa adı Side FM olan 105.5 frekansında yayın yapan Side Radyo Televizyon Basın Yayın Reklam Sanayi Ticaret A.Ş.’yi devralarak, aynı yılın Aralık ayında da Haberci07 Gazetesini faaliyete geçirerek, 2019 yılının ortalarına kadar aralıksız olarak her hafta gazeteyi Manavgatlılarla buluşturdu ve yayınları ses getirdi.

Hali hazırda www.haberci07.com haber sitesinde yayınladığı haberlerin yanı sıra, 95 binin üzerinde takipçisi olan Manavgat Son Dakika Haber Facebook sayfası ve @sedatmanav07 İnstagram sayfalarında, Manavgat’ta yaşayan 7’den 70’e vatandaşların gelen şikayetlerine ve sesine tercüman olmaya devam ediyor.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours