YÖRTÜRK’ten Koçlar Medya’ya Ziyaret

Paylaşmak Güzeldir..

Yörük Türkmen Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Mustafa Çolak ve yönetim kurlu üyeleri geçtiğimiz gün Koçlar Medya bünyesinde bulunan Akdeniz Haber ve Manavgat’ın Sesi gazetelerini ziyaret ettiler.

Koçlar Medya temsilcileri Mehmet Yılmaz ve Avni Gelendost’un misafirlerini konuk ettiği ziyarette Yörtürk yöneticileri gazete çalışanlarına kefiye hediye ettiler.

Ziyarette Başkan Mustafa Çolak, Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Taş,Genel sekreter Zeynegül Çağlayangil Algül, Başkan Yardımcısı Havva Ersoy, Başkan Yardımcısı Davut Akpulat, Yönetim kurulu üyesi Ümmü Köken hazır bulundular.

Yörük Türkmen Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Mustafa Çolak, vakfın işleyişi ile birlikte Yörüklerin dünya genelinde çok yoğun olduğuna dikkat çekerek vakıf olarak bir çok etkinlik düzenlediklerini, önümüzdeki günlerde ise Kepez belediyesi ile ortaklaşa Kepez Kirişçi köyünde yeni bir etkinlik hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve yerel basının zor günlerden geçtiğine dikkat çekilerek desteklenmesi gerektiği masaya yatırıldı.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours