Öz Ankara’da çıkartma yaptı

Paylaşmak Güzeldir..

Ak Parti Manavgat ilçe Başkan Yardımcısı Süleyman Öz yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ankara da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Süleyman Öz Antalya Milletvekilleri ve Ak Parti’nin üst yönetiminde bulunan kurmay heyeti ile yerel seçime dair görüşmeler yaptı. Yapılan görüşmelerin ardından Manavgat siyasi kamuoyunda Ak Parti Manavgat’ta yerel seçimlere Süleyman Öz’le mi gidecek sorusu tartışılmaya başladı.

31. Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde aday adaylarının yavaş, yavaş vitrine çıkmaya başladığı bu günlerde Ak Parti Manavgat İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Öz Ankara da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından siyasi kamuoyunun dikkatlerini üstüne çekti. Süleyman Öz’ün Ankara da yaptığı ziyaretlerin ardından Manavgat kamuoyun da Ak Parti Manavgat’ta yerel seçimlere Süleyman öz ile gidebilir yorumları yapılamaya başladı.

  “SÜLEYMAN ÖZ” İSMİ BİRLEŞTİRİCİ OLABİLİR.

Ak Parti Manavgat İlçe yapısında yıllar içerisinde gelişen ve birbirleriyle sürekli rekabet halinde olan grupların tamamı ile iletişim halinde olan Ak Parti Manavgat İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Öz ‘ün bu birleştirici yanı siyasi kamuoyunun dikkatini çekiyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday gösterilmesi durumunda birleştirici bir etki oluşturabileceği yönünde Ak Parti tabanında bir kanaat oluşmaya başlamış durumda.

  “SÜLEYMAN ÖZ” MANAVGAT’TA AK PARTİ’NİN HAFIZALARINDAN BİRİSİ

Ak Parti kurulduğu günden bu yana siyasi faaliyetlerini kesintisiz sürdüren başkan Süleyman Öz 2004 yerel seçimlerinde Ak Partiden Manavgat Belediye Meclis Üyesi seçildi.  Başkan Süleyman Öz 2009 yerel seçimlerinde Ak Partiden Manavgat Belediye Başkan’ı aday adayı oldu. Bu gün itibarı ile Ak Parti Manavgat İlçe Başkan yardımcılığı görevini sürdüren başkan Süleyman Öz Ak Parti tabanın yakından tanıdığı birisidir. Toplumun bütün katmanları ile pozitif iletişim içerisinde olan Süleyman Öz Ak Partide yaptığı görevler nedeniyle Ak Parti’nin Manavgat’ta ki hafızalarından birisi olarak kabul ediliyor.

SÜLEYMAN ÖZ’ÜN ANKARA ZİYARETLERİ OLUMLU GEÇTİĞİ KONUŞULUYOR

Ankara da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Süleyman Öz Ak parti Antalya milletvekilleri ile Ak Parti’nin üst yönetiminde görevli teşkilat mensupları ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini yakın çevresiyle paylaştığı konuşuluyor.  Yaşanan gelişmelerin ardından Manavgat siyasi kamuoyunda Ak parti Manavgat’ta Süleyman Öz İle seçime gidebilir düşüncesi gün geçtikçe güçlenmeye başladı.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours