İş İnsanı Çitci’den Eğitime Dev Destek!

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 100´üncü yılı nedeniyle düzenlenen ‘100. yılda 100 öğrenciye 100 ödül’ temalı yarışmada eğitim gönüllüsü hayırsever iş insanı Salih Çitci, 25 öğrenciye altın, 75 öğrenciye 1000’er lira hediye çeki dağıttı.

SALİH ÇİTCİ’DEN CUMHURİYETİN 100. YILIINDA 100 ÖĞRENCİYE 100 ÖDÜL

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayırsever iş insanı Salih Çitci’nin sponsorluğun da Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 100´üncü yılı nedeniyle, 100 öğrenciye 100 ödül sloganıyla, ´Cumhuriyet´in 100´ncü Yılı Destanı´ adlı yarışma düzenlendi. İlkokul öğrencileri resim, ortaokul öğrencileri şiir ve lise öğrencileri kompozisyonlarıyla yarışmaya katıldı. Yarışmalara toplamda 52 bin öğrenci iştirak etti.

25 ÖĞRENCİYE ALTIN, 75 ÖĞRENCİYE 1000´ER LİRA HEDİYE ÇEKİ

Yarışma sonrası resim dalında 34, şiir dalında 33 ve kompozisyon dalında 33 öğrenciye düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi. Kategorilerinde birinci olan öğrencilere yarım, ikincilere çeyrek, üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci öğrencilere gram altın hediye edildi. Diğer öğrencilerin tamamına 1000 liralık hediye çeki verildi.

YÜZYILLIK ÇINARIMIZ CUMHURİYETİ’N GÖLGESİNDE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Ödül töreninde gençlere seslenen iş insanı Salih Çitci, Cumhuriyeti’n gölgesinde birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Salih Çitci, “29 Ekim 1923’te, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde destansı bir kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatabilmek için her vatan evladına büyük bir sorumluluk düşmektedir. Hiç şüphe yok ki, istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak ve gelecek nesillere aktarmak noktasında milletimizin her ferdi aynı ruh ve kararlılığa sahiptir. Biz iş insanları olarak, yüzyıllık bir çınar olan Türkiye Cumhuriyeti’nin gölgesinde güçlü bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz”

YAŞASIN CUMHURİYET. BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!

Etkinlikle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan hayırsever iş insanı amaçlarının Cumhuriyete sahip çıkacak olan gençleri motive etmek ve cesaretlendirmek olduğunu belirtti.

Salih Çitci, “Bu etkinlikte amacımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkacak ve yeni yüz yıllara taşıyacak olan evlatlarımızı bir nebzede olsa motive edebilmek. Bu bilinçle bu etkinliği düzenledik. Manavgat’ta 52 bin öğrencimizi bu etkinliğe dahil ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kaymakamlığımız ile birlikte 10 gün çalıştık. ‘100. Yılda 100 öğrenciye 100 ödül’ mottosuyla anlamlı bir tema oluşturduk. İlk 25 öğrenciye altın diğerlerine hediye çeki verdik.  Cumhuriyetimiz ile ilgili bir dokunuş yapmak istedik. Yaşasın Cumhuriyet. Başlasın Türkiye Yüzyılı “ ifadelerini kullandı

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ KENDİ ELİYLE DAĞITTI

Namık Karamancı Fen Lisesi´nde düzenlenen törende eğitim gönüllüsü Salih Çitci eşiyle birlikte dereceye giren öğrencilerin ödüllerini kendi elleriyle dağıttı. Öğrencilerle kısa sohbetler gerçekleştiren ve başarılarından dolayı tebrik eden Çiftçi, gençlerden Cumhuriyete sahip çıkmalarını istedi.

EĞİTİM CAMİASINDAN ÇİTCİ’YE TEŞEKKÜR

Hayırsever iş insanı Salih Çitci’ ye eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, kendisine plaket takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz  “Bu etkinliğe çok kıymetli hayırseverimiz Çiftçioğlu Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çitci beyefendi sponsor oldu. Ciddi anlamda da ödüller noktasında bize yardımcı oldu. Salih beye eğitim camiamız adına gönülden teşekkür ediyorum “ dedi.

Törende ödüllerine kavuşan öğrenciler Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümün de aldıkları ödüllerin kendilerini motive ettiklerini belirterek hayırsever iş insanı Salih Çitci’ ye teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours