Kosgeb İl Müdürü Göynük MYO’da

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya KOSGEB İl Müdürü İbrahim Uğur Erkış Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulunda “Girişimcilik” dersi kapsamında Akademisyen Kahraman Köktürk’ün konuğu oldu. Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk “Akdeniz Üniversitesinin tematik bir kurumu olan Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulumuzda Girişimcilik dersi kapsamında Antalya Kosgeb İl Müdürü İbrahim Uğur Erkış’ı davet ettik. Kendileri sağolsun bizleri kırmadı ve öğrencilerimize ileride yararlanabilecekleri destekleri anlattı. Kendisi ile Kemer ilçesinde de bir dizi etkinlik yapma kararı aldık” dei

 Antalya Kosgeb İl Müdürü İbrahim Uğur Erkış “Kosgeb kurumunu ve öğrencilerin iş hayatına atıldıkları zaman yararlanabileceği hibeleri gençlere anlatmak için buradayız. Sizler ticari dünyanın içerisinde ne kadar çok olursanız ülkemiz için de kazanç kapısıdır.  Girişimcilik anlamında sizlerin zihinlerinde küçük kıvılcımlar açabilirsek çok mutlu oluruz” dedi.

Program sunumun ardından karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti. Programın sonunda Akdeniz üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile Antalya Kosgeb İl Müdürü İbrahim Uğur Erkış hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Antalya Kosgeb İl Müdürlüğü / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours