Mayöv Eğitime Tam Kadro Hazır

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Meslek Yüksekokulu 2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim yılına hazır.

Manavgat Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, yeni eğitim ve öğretim yılına tüm kadro olarak hazır olduklarını ifade ederek, hazırlıkları tamamladıklarını ve geçtiğimiz gün eğitim ve öğretim kadrosu ile bir araya gelerek yol haritasını bir kez daha gözden geçirdiklerini söyledi.

Doç Dr. Fatih Uslu  Tüm bölümlerin yüzde 100’e yakın  oranında dolduğunu, yaklaşık 2700 öğrenciye eğitim vereceklerini belirterek, “Okulumuz şu anda tercih edilen ilk 10 üniversite arasında yer almaktadır, ayrıca bölümlerimizin taban puanlarında da 50 puanlık bir artış yaşanmıştır. Bu bizi mutlu eden ve daha çok çalışmaya iten bir başarıdır. Okulumuzda sadece eğitime yönelik değil, yıl içerisinde öğrencilerimizin de iştirak edeceği birçok etkinliği geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi  bu eğitim döneminde de düzenlemeyi planlıyoruz. Kariyer etkinliği ve gıda üzerine çeşitli aktiviteler ile dolu dolu bir yıl geçirmek için gayret edeceğiz” dedi.
Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Uslu ayrıca okul akademisyenleri tarafından da çalışmalar yapıldığını belirterek, ” Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu akademik kurulu 2023/24 eğitim Öğretim yılı açılışı yapmak üzere toplandı.

Okulumuzda öğretim gören yaklaşık 2700 öğrenciye akademik ve idari kadroya başarılı ve hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı .

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours