Avcılara Ücretsiz Eğitim Kursu

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Engin Tüter, derneklerinin her geçen gün çıtasını yükselterek üyelerine en iyi biçimde hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Eleştirilere her zaman açık olduklarını ama asla dedikoduya kulak asmayacaklarını ifade eden dernek başkanı Engin Tüter, Avcılar derneğinin üyelerinin birlik ve beraberlik içersin de yoluna devam ettiğini belirterek, önümüzdeki günlerde Manavgat’taki avcılar için İlçe Halk eğitim müdürlüğünde ücretsiz avcılık eğitim kursu başlatacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde İlçe Halk Eğitim müdürü ile bir araya gelerek konuyu görüştüklerini ve destek aldıklarını da sözlerine ekleyen Engin Tüter konuyla ilgili şöyle konuştu;

“Acılık ve Atıcılık Derneği olarak öncelikle hedeflerimizin başında üyelerimizin huzur ve birlik içerisinde yaşamalarını sağlamaktır. Biz yönetim kurulu olarak bu şartlar çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ay içerisinde İlçe Halk eğitim müdürlüğümüzle ortaklaşa üyelerimize yönelik ücretsiz avcılık eğitim kursu açacağız. Üyelerimiz dışında da vatandaşlarımızdan katılmak isteyenlerin derneğimizden geniş bilgi alabilirler. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, dedikodularla bizleri yıpratmak isteyenlere selam olsun” dedi.

(Haber Merkezi)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours