Böcek ve MANAVGAT!..

Paylaşmak Güzeldir..

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Manavgatlı seçmeninden de büyük destek sağlayarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmişti.

Dün gibi anımsıyorum o dönem tabiri caiz ise Muhittin Böcek çulu, yorganı Manavgat’ın en ücra köşesine dek sererek Manavgatlıya “Ben sizin dayınızım” söylemi ile oy almayı başaran bir politikacı olarak göze battı.

Ardından Allah sağlıklar versin yaşamı uzun olsun pandemi döneminde lanet hastalık Corona virüsle büyük mücadele etmiş Manavgatlı Muhittin dayısına bu anlamda da sahip çıkan ve en çok dua yollayan ilçe olarak ilk sıralarda yer almıştı.

Muhittin dayımızın Azraille savaşında gerçek anlamda ve içten  dualarıyla yer alan Manavgatlının duaları gökyüzünde yangı bulmuştu,Muhittin dayımız illet hastalığı yenerek yeniden görevine başladı o dönemlerde..

Daha sonraları ne hikmetse dayımız Manavgat’a dirsek çevirdi.

Alanya ilçesini kapı komşu yaparken ilçemizin içinden geçip mola vermek, seçmeni ile hasbıhal etmek, hal hatır sormak yerine çevre yolundan transit geçişleri ile Manavgatlıyı hiçe saymıştı.

Bir ara dedikodular had safhaya ulaştı Belediye başkanı Şükrü Sözen ile arası açık olduğu dillendirildi, anlaşamadıkları ifade edildi.

Her iki başkana sorulduğunda ise alınan cevap hep aynıydı “Aramızda bir şey yok”..

Bu söyleme Manavgat ne kadar inandı tartışılır,masaya yatırılır..

En çok oy desteği aldığı Manavgat’ı ne yazık ki Muhittin dayımız unutuverdi.

Alanya’ya büyük yatırımlar yapılırken genelde Manavgat’taki yatırımlar göz ardı edildi.

Manavgatlı seçmeni koca yaz boyu sivrisinekler yiyip bitirirken feryatlara “Kurtar bizi Muhittin Başkan” söylemlerine kulak tıkadı..

Basın olarak biz Manavgatlının sesini dile getirirken ne yazık ki tek bir kelime etmeden sivrisineklerin neden Manavgatlıyı yediğine dair açıklama yapmadı..

Buda Manavgatlıyı üzen en önemli konuların başında yer aldı..

Tüm bu gelişmeler ışığında geçtiğimiz günlerde Muhittin dayımız bu kez Manavgat’ı transit geçmek yerine Belediye başkanı Şükrü Sözen’i, ziyaret ederek yıllardır ihmal edilmiş bir kenara atılmış Manavgat’ın en büyük sorunlarından biri olan Türkbeleni ile ilgili görüşlerini açıklamış.

Koskoca bir turizm sezonu geride kalmak üzere iken Türkbelenindeki asansörün ihaleye çıkarılacağını yeniden canlılık getirileceğini vurgulamış.

Gerçekten çok acı bir açıklama bu olay.

Sayın Muhittin Böcek’e Manavgatlı sormaz mı “Düne kadar neredeydin dayı?..Seçim yaklaşırken mi aklın başına geldi” diye..

Evet; gerçekten düne kadar nerelerdeydin dayı…

Kış yaklaşırken mi aklınız başına geldi.

Düne kadar üvey evlat muamelesi yaptığın Manavgat’a seçimler yaklaşırken bu yatırım hikâyesinin altında ne yatıyor.

Manavgat artık bu söylemlere inanmıyor bil istedim dayı!..

Yerel seçimlerde yeniden Büyükşehir Belediye başkan adayı olacak olursan bende dahil sana Manavgat’tan oy vermeyecek binler var..

Bunu bilmeni isterim başkan..

Haydi, kalın sağlıcakla.

Her şey yüreğinize göre olsun..

HOPDEDİK

MUHİTTİN DAYI..

2019’da dayımız dedik,

Bağrımıza bastık..

Oylarımızla başkan seçtik..

Sonra ne oldu?..

Böcek dayımız

Yan çizdi yan!..

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours