Prof. Dr. Süleyman Okudan; “Dedikodu ile Siyaset Yapılmaz”

Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Sevdalıları hareketi ile yola çıkan ve çıktığı günden bu yana çok büyük yol kat eden Manavgat merkez başta olmak üzere mahalle, köy ve işyerlerini tek tek ziyaret ederek Manavgat Sevdalıları hareketini hemşerilerine anlatan Manavgat Belediyesi Bağımsız Belediye başkan adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan hakkında çıkarılan dedikoduların siyasete yakışmadığını ifade ederek “Güneş Balçıkla Sıvanmaz” dedi.

Dedikodularla hedefi yakalamanın mümkün olmadığını, hakkında çıkarılan dedikodulara hiçbir Manavgatlının ve emekçinin inanmayacağına dikkat çeken Prof. Dr. Süleyman Okudan konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Son Manavgat ziyaretimde duyduğum yeni bir dedikoduyu sizinle paylaşmak istiyorum. Bazı arkadaşlar, eğer Belediye başkanı olarak seçilirsem işçileri işten çıkaracağıma dair korkunç bir iftira kampanyası başlatmış ne yazık ki, Namusuyla şerefiyle çalışan, düşüncesi ne olursa olsun hiç kimsenin ekmeğiyle oynanmayacağını şerefli ve onurlu her yönetici çok iyi bilir.

Benim geçmiş dönemde yaptığım idarecilik görevlerimi incelerseniz böyle bir şey yapmayacağımı sizde anlarsınız. İşçileri işten atacağım koca bir yalandır. Doğrusu seçilirsem, benim dönemimde işçi ve emekçinin şartları bugünden daha iyi olacaktır.

Şunu unutmayın, Alın terinin döküldüğü, helal ekmeğin kazanıldığı yerde emek sahibi değil, emek hırsızları zengin olur’’.Biz emeğe saygılıyız ve emekçinin hakkına sonuna kadar sahip çıkacağız. İşçinin emekçinin ekmeğiyle oynayarak değil, hakkını vererek gönüllere girmek için geliyoruz!..

Değerli hemşerilerim,

Dedikodu hoş bir şey değildir. Gelin hep beraber demokratik temayüllere ve toplum ahlakına uygun bir dürüstlükle ve mertlikte Manavgat’ımıza yakışan bir şekilde yarışalım ki seçim süreci basit çıkar çatışmalarına değil, demokrasi şölenine dönüşsün.

Şunu asla unutmayalım, bu yarışın sonunda kimin Belediye başkanı olacağına karar verecek olan hür iradeli Manavgat halkıdır. Artık farklı düşüncelerde olsak da Manavgat söz konusu olunca aynı yöne bakmayı öğrenmeliyiz. Birde seçimlerden sonra birbirimizin yüzüne kızarmadan bakabilmek ve hep birlikte Manavgat diyebilmemiz için birbirimizi incitmemeye dikkat etmeliyiz.

Ben Manavgat halkının kararına saygı duyacağım. Lütfen sizlerde basit entrikalar yapanlara itibar etmeyin, seçim atmosferine hep birlikte saygı duyalım.

Son olarak şunu temenni etmek istiyorum: güzel bir Manavgat için hayırlısı neyse o olsun. Hepinizi saygıyla selamlıyorum”

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours