MHP İlçe Başkanı Nooman Enhoş; “2024’de Manavgat Belediyesi MHP’li Olacak”

Paylaşmak Güzeldir..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Teşkilatı olağan kongresinde mevcut başkan Nooman Enhoş yeniden seçildi.

Geçtiğimiz Cuma günü Manavgat Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, davetliler ve delegeler katıldı.

Kongre saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığı’nı Antalya Milletvekili Hilmi Durgun yaparken MYK üyeleri Hüseyin Yıldız, İlknur Fidan ve Mustafa Aksoy ve İl Sekreteri Ünal Bilge divanı oluşturdu.

Kongrelere MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MYK Üyeleri, İl Yöneticileri ve İlçe Teşkilatları katılırken Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül verenler de büyük ilgi gösterdi.

Geçtiğimiz hafta cuma günü başlayan MHP Antalya İlçe Kongreleri’nden Aksu, Döşemealtı, Muratpaşa ve Konyaaltı, Kepez, Kemer, Kaş ve Demre, Akseki, İbradı, Gündoğmuş Korkuteli ve Elmalı’nın ardından geçtiğimiz Cuma günü Manavgat ve Serik’te İlçe Kongreleri yapıldı.

Yeniden güven oyu alarak MHP İlçe başkanlığına seçilen Nooman Enhoş,MHP’ye gönül veren tüm dava arkadaşlarını yeniden güven oyu ile kendisini ve yönetimini işbaşına getirdikleri için teşekkür ederek “MHP’ye gönül veren tüm dava arkadaşlarıma, kongremize onur veren milletvekillerimizi, il ve ilçe başkanlarımıza MHP Manavgat teşkilatı olarak teşekkür ediyor,2024 yılında yaklaşan yerel seçimlerde MHP’nin ülke genelinde başarılı olacağına ve Manavgat belediyesini de alacağımıza yürekten inanıyorum. Tüm dava arkadaşlarıma selam ve sevgiler sunuyorum” dedi.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours