Asfaltsız yol kalmayacak

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya’nın yüz ölçümü olarak en büyük merkez ilçesi konumunda olan Döşemealtı’nda sıcak asfalt çalışmaları haftanın 7 günü aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çığlık, Ayanlar ve Orta Mahallelerde 100 bin metrekare sıcak asfalt serimine başladı. Belediye Başkanı Turgay Genç ekiplerin aynı anda 4 farklı noktada asfalt serimi, yama asfalt ve bozulan yolların tamirini gerçekleştirdiğini söyledi.

Döşemealtı İlçesi, yeni yolların açılması, bozulan yolların tamir bakım ve onarılması ile dikkat çekiyor. Alt yapısı tamamlanan mahalle cadde ve sokaklarda ise Fen İşleri Müdürlüğü’nce sıcak asfalt serme işlemlerini sürdürüyor. Çığlık Ayanlar ve Orta Mahallelerde serme sıkıştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından başlayan asfalt çalışmalarında 60 bin metrekare alan sıcak asfaltla kaplandı. Birkaç gün içerisinde tamamlanması beklenen 2 mahallede toplam 100 bin metrekare sıcak asfalt serimi yapılmış olacak.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Avrupa standartlarına ulaşan ilçemizde bozuk yol altyapısı biten mahallelerimizde ise sıcak asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak. Ekiplerimiz hafta sonu dahil olmak üzere halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için çalışıyor. Sabırlarından ötürü ilçe sakinlerimize teşekkür ederim. Hiçbir vatandaşımızın ayağı toza değmeyene kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 Döşemealtı Belediyesi / Bülten


You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours