Boğaziçi Koleji Yeni Eğitim Yılına Hazır Güçlü Kadro, Kaliteli Eğitim

Paylaşmak Güzeldir..

İlçemizde her eğitim yılında çıtasını daha yükseklere taşıyarak eğitimde haklı bir yer edinen Manavgat Boğaziçi Koleji 2023 – 2024 Eğitim ve öğretim yılına Güçlü kadro, kaliteli eğitim parolası ile giriyor.

Manavgat Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk, yaz tatili boyunca öğrencilerin tatil haklarını en iyi biçimde değerlendirirken, Boğaziçi kolejinin öğretmenlerinin tam kadro yaz boyunca sürekli yeniliklere açık eğitimlere katılarak yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlandığını belirterek, başarının anahtarının çok çalışmaktan geçtiğini ve öğrenciler kadar öğretmenlerinde bu anlamda yeni eğitim ve öğretim yılına eğitimlerle hazırlandıklarını ifade etti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına deneyimli, dinamik, genç ve alanında uzman güçlü bir kadroyla hazır olduklarını bir kez daha yineleyen Manavgat Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk; “ 21.yüzyıla gelindiğinde gelişimin, yeniliğin, teknolojinin gücüne inanan ve ancak bu takdirde ilerlemenin mümkün olduğunu ispat edecek bireylere ihtiyacımız var.
Boğaziçi Koleji eğitim yaklaşımının merkezinde de bu düşünce yer alıyor. Öğrencilerine çok yönlü eğitim olanağı sunan Boğaziçi Koleji, öğrencilerinin bilişsel ve duyuşsal özelliklerini dikkate alıyor. Aynı zamanda sürecin verimlilik ilkesiyle de devam etmesi için gerekli tüm eğitim-öğretim ve danışmanlık çalışmalarını planlıyor, yorumluyor ve uyguluyor. Bunu yapmaktaki yegâne amaç gelişimle eş zamanlı ya da epeyce önde adımlayacak nesiller yetiştirmektir. Tercih edilen bu yolda sorgulamayı, eleştirel düşünmeyi destekleyecek hamlelerle ilerliyoruz. Bu düşüncelerle 2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılının başta eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Okulumuzu tercih eden öğrenci, ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

(Büşra Deveci)

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours