Paylaşmak Güzeldir..

Uzun yıllardır Manavgat’ta yaşayan Alman dostlar 10 Mayıs 2025 tarihinde İzmir’de yapılan yarışmalarda kupa ve madalyaları toplayarak ilçemize döndü.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden atletizm sporcularının gülle atma, disk atma, ağırlık atma, cirit atma ve çekiç atma disiplinlerinde pentatlon atletizm şampiyonası 10 Mayıs 2025 tarihinde İzmir’de düzenlendi.

Yıllardır ilçemizde yaşam süren Alman dostlarımız geçmiş yollarda da ilçemize birçok spor branşında madalyalar getirerek Manavgat’ın ismini gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki müsabakalarda ismimizi duyurmanın yanı sıra hep madalya ve kupalarla dönmüşlerdi.

İzmir’de yapılan yarışmalarda Manavgat’tan üç sporcu farklı yaş gruplarında Antalya ilini temsil etti.

Inge Löschner-Molls kadınlar F75 kategorisinde ağırlık atma ve gülle atma disiplinlerinde yarıştı Dr. Horst Böhmert-Ottmann M80 gülle atma ve disk atma disiplinlerinde yarıştı.

Dennis Traulsen M45 pentatlon ve bireysel ağırlık atma disiplinlerinde yarışarak ilçemize 5 altın ve bir gümüş madalya ile üç Manavgatlı sporcu genel sıralamada iyi bir yer aldı.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours