İçeriğe geç
Gündem

Manavgat Cemevi’nde Birlik Sofrası: “Canlar Kahvaltıda Buluştu”

Akdeniz Haber

Manavgat Alevi Kültür Dernekleri ve Cemevi’nde düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısı, ilçe siyasetinden mahalle temsilcilerine kadar pek çok ismi aynı sofrada buluşturdu.

Toplumsal dayanışmanın ve paylaşma kültürünün en güzel örneklerinden biri Manavgat Alevi Kültür Dernekleri ve Cemevi’nde yaşandı. Dernek üyelerinden Ecevit Şen ve ailesi öncülüğünde organize edilen kahvaltı programı, geniş bir katılımla “canları” bir araya getirdi.

Siyaset ve STK’lar Aynı Sofrada Sıcak bir atmosferde gerçekleşen etkinliğe; DEVA Partisi Manavgat İlçe Başkanı Dilaver Akpolat, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emre Belen ve yönetim kurulu üyeleri, Side Mahallesi Muhtarı Osman Tüter ile çok sayıda dernek üyesi katıldı. Katılımcılar, kahvaltı eşliğinde yerel meseleler ve kültürel değerler üzerine sohbet etme imkânı buldu.

Başkan Aktaş: “Kapımız Herkese Açık”

Kahvaltı programında konuşma yapan Manavgat Alevi Kültür Dernekleri ve Cemevi Başkanı Sinan Aktaş, organizasyonu üstlenen Ecevit Şen ve ailesine teşekkür etti. Hak lokmasının kabulü için dua eden Aktaş, dernek bünyesindeki faaliyetlerin hız kesmeden sürdüğünü belirterek şunları söyledi:

“Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olması en büyük temennimizdir. Bu tür buluşmalar bağlarımızı güçlendiriyor. Derneğimiz bünyesinde birçok etkinliğimiz devam ediyor; kültürümüzü hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz.”

Organizasyonu düzenleyen dernek üyesi Ecevit Şen ise duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Canların bir araya geldiği bu kahvaltı programını Şen ailesi olarak düzenlemekten ve bu mutluluğu tüm canlarla paylaşmaktan büyük onur duyduk. Katılım sağlayan herkese yürekten teşekkür ederiz.”

Büşra Deveci / Haber

Paylaş WhatsApp X Facebook

Benzer haberler

Yorum yaz

Resmî ilanlar