Paylaşmak Güzeldir..

Bioenerji eğitim uzmanı ve yazar Mine Yıldırım, “Nilüferin Özü” adlı kitabının söyleşi ve imza günü etkinliğinde Manavgatlı okurlarıyla bir araya gelecek. 20 Eylül 2025 Cumartesi günü Çetin Kitapevi’nde düzenlenecek olan etkinlik, sanatseverleri, yazarları ve aydınları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Yazar Mine Yıldırım, uzun ve titiz bir çalışma sürecinin ardından okuyucuyla buluşturduğu “Nilüferin Özü” adlı eseriyle büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. Kitabının yayımlanmasının ardından gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, emeğinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Tüm Manavgat halkını bu özel günde yanında görmekten onur duyacağını belirten Yıldırım, “Katılımlarınızdan onur duyacağım, bu güzel günde beni yalnız bırakmayacağınızdan eminim” sözleriyle davetini yineledi. Söyleşi ve imza gününde çeşitli etkinliklerin de yer alacağını belirten yazar, okurlarıyla keyifli bir gün geçirmeyi planladığını aktardı.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours