Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Belediyespor Yüzme Klübü, 10-11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Vize Yarışları’na 23 sporcusuyla katılım sağladı. Antalya’da düzenlenen yarışlarda farklı kategorilerde 31 tane derece alarak madalya kazanan sporcular, Antalya il birincilikleri ile Türkiye geneli dereceler elde ederek Manavgat’a büyük gurur yaşattı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, başkan yardımcıları, antrenörler ve sporcuların ailelerinin katıldığı ödül töreni İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapıldı. Sporcuları tebrik ederek ödüllerini takdim eden Başkan Kara, “Manavgat Belediyesi olarak spora ve genç yeteneklere destek olamaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın ve Manavgat’ımızın mutluluğu bizim için çok değerli. Onlar azimli ve disiplinli çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı. Sporcularımızın elde ettiği bu güzel dereceler Manavgat’ın spor alanındaki yükselişinin önemli bir göstergesidir.” dedi.

Yüzme klübü antrenörleri ve sporcular, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kara’ya teşekkür ederek, yeni yarışmalarda Manavgat’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Manavgat Belediyesi / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours