Paylaşmak Güzeldir..

Alevi Kültür Dernekleri Manavgat Şubesi, 7. olağan genel kurulu geçtiğimiz pazar günü dernek binasında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kongrede Sinan Aktaş ve ekibi güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Alevi Kültür Dernekleri Manavgat Şubesi kongresine Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz, Genel Başkan yardımcısı ve Kemer şube başkanı Ali Rıza Akar çok sayıda üye ve yurttaş katıldı.

Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan başkanlığına Ali Rıza Akar, Edibe Kavasoğlu ve Burak Şen getirildi.

Alevi Kültür Dernekleri Manavgat Şube başkanı Sinan Aktaş görevde bulunduğu süreçte yaptıkları hizmetleri dile getirerek Manavgat Belediye başkanı Niyazi Nefi Kara’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Sinan Aktaş “Alevi Kültür Dernekleri, toplumsal barışa, kardeşliğe ve dayanışmaya önemli katkılar sunan köklü bir kuruluştur. Manavgat Şubesi olarak bizler de bu misyonu en iyi şekilde yerine getirmek, kültürümüzü yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için var gücümüzle çalıştık ve bundan sonrada aynı duygularla hizmetimizi sürdüreceğiz.Şahsım ve ekibime yeniden güven oyu vererek başkan seçen tüm üyelerimize ve tüm canlara yürekten teşekkür ederim” dedi.

Sinan Aktaş konuşmasında derneğin faaliyetleri, hedefleri ve projeleri hakkında da bilgi vererek, geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri çalışmaları yeni dönemde de sürdüreceklerini belirtti.

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz, kongrede yaptığı konuşmasıyla üyelerden büyük alkış alarak Alevilerin sorunlarını dile getirerek toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde yol almaya devam edeceklerini söyledi.

Kongre tek listeyle gerçekleşti ve yeni yönetimde aşağıdaki isimler yer aldı.

YÖNETİM KURULU (ASİL)

1) MEHMET Sinan AKTAŞ

2) Gülhan DEMİRCİ

3) Filiz ATABAY

4) Selami PETEK

5) Mustafa ŞİMŞEK

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

1) Ali GÜZEL

2) Fatma ALANBAY

3) Meliha AKKAYA

4) Muhterem ŞAHİN

5) Durak KILIÇ

DENETLEME KURULU (ASİL

1) Süleyman DURMAZ

2) Mehtap TEMELTAŞ

3) Burak ŞEN

DENETLEME KURULU (YEDEK)

1) Sevgi ARSLAN

2) Veli SERBES

3) Hayati BİÇER

DİSİPLİN (ASİL)

KULPINARI

1) Hasan

2) Cemil KARAKUŞ

3) Ümit ASLAN

DİSİPLİN (YEDEK)

1) Garip BÜLBÜL

2) Murat ÖZKAYA

3) Haydar MENGÜŞ

ÜST KURUL DELEGELERİ

1) Ali AKTAŞ

2) Süleyman DURMAZ

3) Gülhan DEMİRCİ

4) Selami PETEK

5) Burak ŞEN

6) Mustafa KURBAN

7) Ali GÜZEL

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours