Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği MAYDER, dün dernek bahçesinde Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi yöneticileri ile özel öğrencileri dernek bahçesinde konuk etti.

MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtıı ve yönetimin hazır bulunduğu davette konuklarını ağırlayarak hoşça vakit geçirmelerine olanak sağladılar.

Manavgat Özel Eğitim rehabilitasyon kurum müdürü Bahar Şahin , Fizyoterapist E. Kübra Özden psikolog Kübra Özden, uzman öğretici Fatma Akkuş konuk olarak katıldıkları etkinlikte özel öğrenciler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

 MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı,özel eğitim alan öğrencileri dernek binasında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, özel eğitim alan öğrencilerim  moral ve motivasyona son derece ihtiyaçları olduğunu söyledi,.

 MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtıı, geçtiğimiz günlerde dernek yönetimi olarak Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek birlikte çok güzel etkinliğe imza attıklarını ve bu ziyaretin ardından okul yönetimince Mayder’e iadei ziyaret gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Başkan Ezgi Bahçealtı “Manavgat Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi yönetimi ve özel çocuklarımız bugün derneğimizin misafiri oldular. Bu ziyaretten çok büyük mutluluk duyduk, kendileri ile istişare dışında özel eğitim alan çocuklarımızla çok güzel ve anlamlı bir gün geçirmiş olduk. Hem okul yönetimine hem de özel çocuklarımıza ziyaretlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours