Pipsqueak Mağazası Açıldı

Paylaşmak Güzeldir..

İlçemizde 0 – 8 yaş çocuklara hitap edecek yepyeni, modern ve çağdaş bir mağaza geçtiğimiz hafta hizmete girdi.

Açılış törenine Ak Parti Antalya milletvekili Dr. Tuğba Vural Çokal, Manavgat Belediye başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, oda başkanları sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski Hisar Mahallesi Güllük Caddesi No 28’de Ayşe Gizem Bulut işletmesinde hizmete başlayan Pipsqueak isimli mağazanın 0 – 8 yaş grubundaki çocuklara hizmet vereceğini ifade eden Ayşe Gizem Bulut öncelikle kalite ve dünya markalarının bir araya geldiği işletmelerinde çocuklara özel çok değişik ve çeşitte giysilerin ve ürünlerin bulunduğunu söyledi.

Pipsqueak Mağazasının, bebek ve çocuk giyiminde 0 – 8 yaş arası çocuklara yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunduğuna dikkat çeken işletme sahibi Ayşe Gizem Bulut ayrıca internet sitesi üzerinden de satış yaptıklarını belirtti.

Bebek ve çocuk giyim alanında iddialı olduklarını belirten Ayşe Gizem Bulut, “Açıldığı günden bugüne çocukların ve ailelerin ilgi odağı noktasına geldi. Güler yüzlü, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizle birlikte, Manavgatlılara hizmet etmekten mutlu ve gururluyuz. Geniş bir ürün yelpazemizin bulunduğu Pipsqueak Mağazasına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Açılışımızı onurlandıran Ak Parti milletvekilimiz Sayın Tuba Vural Çokal’a, Manavgat belediye başkanımız Sayın Dr. Niyazi Nefi Kara ve tüm katılımcılara yürek dolusu teşekkür ederiz” dedi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours