Paylaşmak Güzeldir..

17 Ekim 2022 tarihinde ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen ve 19 Temmuz 2024 tarihinde yaşadığı elim bir kaza sonucunda vefat eden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı merhum Ali Bahar’ın vefatının ardından Yusuf Hacısüleyman Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu’nun önerisiyle, ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday gösterilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, başka bir adayın çıkmaması üzerine yapılan seçim sonucunda oy birliğiyle ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman’ın seçilmesiyle, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine ise Hacısüleyman’ın önerisiyle, başka bir adayın çıkmaması üzerine gerçekleştirilen seçim sonucunda oy birliğiyle Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pakalın seçildi.

Seçim, 11 kişilik yönetim kurulunu oluşturan Yusuf Hacısüleyman, Boğaçhan Göksu, Hakan Pakalın, Murat Totoş, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mustafa Yayla, Mehmet Dikmen, Ali Özgür Karagöz, Ahmet Kasapoğlu ve Behçet Ülker tarafından yapıldı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours