Paylaşmak Güzeldir..

“Muhtarımız Ali Oğuz’un İsmi Bir Park’ta Yaşatılmalı”

Manavgat’ın efsane muhtarlarından 35 yıl aksatmadan muhtarlık yapan Ali Oğuz’un Yukarı Hisar Mahallesindeki bir parka isminin verilmesi için Yukarı Hisar Mahalle muhtarı Ahmet Ali Ünal Manavgat Belediyesine dilekçe ile müracaat etti.

Yukarı Hisar Mahalle muhtarı Ahmet Ali Ünal, 35 yıl Manavgat’a muhtar olarak hizmet veren efsane muhtar Ali Oğuz’un isminin Yukarı Hisar mahallesinde yaşatılması gerektiğini söyledi.

Mahalle sakinlerinin de bu konuda isteği olduğuna dikkat çeken Ahmet Ali Ünal, hali hazırda ismi olmayan Şelale Caddesi Irmak kenarında bulunan parka Ali Oğuz isminin verilmesi adına dilekçe verdiğine dikkat çeken muhtar Ahmet Ali Ünal şöyle konuştu;

“Geçtiğimiz günlerde Manavgat Belediyesine mahallem adına bir dilekçe ile müracaat ettim, Belediye başkanımız Doktor Niyazi Nefi Kara’ya da durumu anlattığımda çok sıcak karşıladı, ilk belediye meclis toplantısında Yukarı Hisar mahallesindeki parkın isminin Ali Oğuz olacağına yürekten inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde seneyi devriyesini yaşadığımız değerli büyüğüm Ali Oğuz’a Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours