Paylaşmak Güzeldir..

İlçemizde eğitim ve öğretimde her geçen gün yeni başarılara imza atan Manavgat Boğaziçi Koleji öğrencileri yeni başarıları ile gündemden düşmüyorlar.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Gençlik ve Spor bakanlığı Akdeniz bölge boks turnuvasında gençler kategorisinde Murathan Güneş bölge birincisi oldu.

Karşılaşmalar boyunca gösterdiği üstün performansla rakiplerine göz açtırmayan Murathan Güneş’in başarısı Boğaziçi koleji öğretmen ve öğrencileri arasında büyük sevinçle karşılandı.

Manavgat Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk, Türkiye Gençlik ve Spor bakanlığı Akdeniz bölge boks turnuvasında gençler kategorisinde birinci olan Murathan Güneş’i ailesini tebrik ettiğini söyledi.

Eğitimin başlı başına başarıdan oluştuğuna dikkat çeken Manavgat Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk, derslerinin yanında sporda da başarılı olmanın keyfini tüm Boğaziçi koleji ailesi olarak yaşamaktan büyük onur duyduklarını da sözlerine ekledi.

TALESTE BÜYÜK BAŞARI
Manavgat Boğaziçi Koleji kurucu temsilcisi Polat Selçuk, sporda olduğu gibi derslerinde de başarılı olan öğrencilerin var olduğunu ifade ederek şöyle konuştu;

“Geçtiğimiz günlerde yapılan Tales Matematik ve Fen sınavında 7 sınıftan iki öğrencimiz İbrahim Çınar Çelikel ve Nefise Eylül Tekin büyük başarı elde ederek finallere katılma hakkı elde etmişlerdir, öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Büşra Deveci / Haber

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours