Paylaşmak Güzeldir..

Antalya Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu 1. yıl kuruluş yıldönümünde, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Güldal Siğinç, Antalya Halkla İlişkiler Derneği’nin, meslek profesyonellerinin katkılarıyla Antalya’nın sahip olduğu tüm değerleriyle ve layıkıyla tanıtılması, Halkla İlişkiler mesleğinin doğru anlatılması ve hak ettiği etkin konuma yerleştirilmesi adına çalışmalar yapmak üzere 03.04.2023 yılında kurulduğunu, kurulduğu günden bu yana düzenlediği eğitim ve tanıtım çalışmalarıyla, bir yıl gibi kısa bir sürede şehre katkı koyan mesleki örgütler arasında saygın bir yer edindiğini anlattı.

Antalya’nın sahip olduğu değerlerin ön plana çıkarılması ve doğru şekilde tanıtılması konusunda Valilik proje ve çalışmalarında üzerine düşen her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğunu iletti.

Antalya Valisi Hulusi Şahin Antalya Halkla İlişkiler Derneğinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

 Şahin; “Antalya Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biridir. Tarihi değerleri, iklimi ve doğal güzellikleriyle namütenahi bir güzelliğe sahiptir. Antalya Halkla İlişkiler Derneği bu şehrin doğru tanıtımında bizlerin, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımız, alanında uzman kıymetli üyeleriyle çok önemli bir görev üstlenmiştir. Antalya Halkla İlişkiler Derneği’nin kuruluşunun 1. yıl dönümü dolayısıyla, bugün bir araya gelmemizden çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim.
Sivil toplum kuruluşları şehirlerin gelişme enerjileridir. Şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu inançla, Antalya için birlikte keyifle çalışmayı ümit eder, birinci kuruluş yıl dönümünü kutlarım.”dedi.
Antalya Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Güldal Siğinç, Antalya Valisi Hulusi Şahin’e misafirperverlikleri, derneklerine gösterdikleri ilgi, ayırdıkları geniş zaman ve destekleri için teşekkürler etti.

Antalya Halkla İlişkiler Derneği / Bülten

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours