Paylaşmak Güzeldir..

Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Süleyman Okudan seçim çalışmaları kapsamında projelerini kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Sosyal Konut’tan ulaşıma, il olma hayalinden doğal gaz’ın Manavgat’a getirilmesine kadar 101 proje açıklayan Başkan Adayı Okudan’ın en çarpıcı projelerinden birisi de ‘Manavgat’a bir Üniversite kazandırma projesi’ olarak görülüyor.

Cumhur İttifakı’nın Manavgat Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Süleyman Okudan Manavgat Belediye Başkanı seçildiği zaman en kısa süre içerisinde altyapı çalışmalarını tamamlayarak Manavgat’a marka bir üniversite kuracağını söyledi.

MARKA BİR ÜNİVERSİTE KURACAĞIZ.

Konya Selçuk Üniversitesinde iki dönem Rektörlük yapan Prof. Dr. Süleyman Okudan “Konya Selçuk üniversitesinden dört tane üniversite ayrıldı. Bu üniversitelerin kuruluş süreçlerinin bizzat içinde bulundum. Bu konuda çok deneyimliyiz. Manavgat Belediye Başkanı seçilmem durumunda çok kısa bir süre içerisinde Manavgat Üniversitesini kuracağız. Kuracağımız üniversite marka bir üniversite olacak. Dünya bilim çevrelerince dikkate alınan, Akademik kadrosu ile kendini ispatlamış Marka bir üniversite kuracağız” ifadelerini kullandı. Konya Selçuk Üniversitesinde ve Türkiye’nin birçok saygın Üniversitesinde öğretim üyesi olan öğrencisinin olduğunun altını çizen Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan “Yeni kurulacak bir üniversitede Akademik kadroyu oluşturmak oldukça zordur ve zaman alır. Ama bizim için böyle bir zorluk yok. Akademik kadromuz hazır Manavgat Üniversitesi Akademik kadro için beklemeyecek” dedi.

MANAVGAT TIP FAKÜLTESİ’Nİ KURACAĞIZ.

 Manavgat Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Süleyman Okudan’a katıldığı bir programda “ Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin bütün imkânlarından Manavgatlıları faydalandırıyorsunuz. Hatta halk arasında ‘Konya Selçuk Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi’ni Manavgat devlet hastanesine dönüştürdü’ şeklinde konuşuluyor. Eğer Manavgat Belediye Başkanı seçilirsiniz Manavgat halkı bu hizmetten mahrum kalmayacak mı sorusuna Başkan Adayı Okudan “ Konya Selçuk Üniversitesinde Manavgatlılara verdiğimiz hizmet bir ekip çalışmasının sonucu olarak ortaya çıktı. Sadece benim yaptığım bir şey değil. Ben olsam da olmasam da oradaki kadro benim evladım gibiler, yıllardır birlikte çalışıyoruz. Bize olan sevgilerinin bir yansıması olarak onlarda Manavgat sevdalısı oldu. Hizmetler asla aksamaz. Zaten çocuğu zaman sadece Manavgatlılarla ilgilenen Muammer isminde bir kardeşimiz var. Çoğu zaman onu arıyorlar ve Muammerle işlerini hallediyorlar. Ama en önemlisi Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde verdiğimiz hizmetin daha iyisini Manavgat’ta vermek. Kuracağımız Manavgat Üniversitesi’nin kapsamında Manavgat’a bir tıp Fakültesi hastanesi kurmak. Manavgat Belediye Başkanı seçilmemiz durumunda Manavgat’ta bilim çevrelerinde ağırlığı olan bir tıp fakültesi kuracağız” dedi.

ASGARİ ÜCRETLİYE SOSYAL KONUTLAR YAPACAĞIZ.

Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan “Manavgat’ın en önemli sorunlarından biride yüksek kiralar ve konut sıkıntısıdır. Dar gelirli vatandaşlarımıza sosyal konutlar yapacağız. Ben Konya Selçuk Üniversitesinde çalışanlarımıza sosyal konut yaptım. Türkiye de bir örneği daha yok. Peki, bunu nasıl yaptık? Konya’nın siyasileri ve bürokratları ile iyi ilişkiler kurarak. Milletvekilleri ile arkadaşlıklar kurarak, uzlaşarak yaptık. Kavga etmekten vazgeçeceğiz. Herkes yapacağız diyor. Kimse nasıl yapacağını söylemiyor. Ben daha önce yaptım. Nasıl yapılacağını biliyorum. Tek başına iktidar olan Ak Parti’nin bütün imkânlarını kullanarak asgari ücretli vatandaşlarımızın ev sahibi olmasını sağlayacağız” Dedi.

İLK İŞİMİZ DOĞAL GAZI MANAVGAT’A GETİRMEK OLACAK.

Manavgat Belediye Başkan Adayı Süleyman Okudan “ Manavgat halkı teveccüh gösterir, Allah’ta nasip ederse Manavgat Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumuz zaman yapacağımız ilk iş Doğalgaz ile Manavgat’ı buluşturmak olacak. Kimseyi suçlamıyorum. Şundan oldu, bundan oldu demiyorum… Doğal gaz bir proje değildir. Bir ihtiyaçtır. Serik’te var. Alanya çalışmalara başladı. Komşumuz Seydişehir de var. Manavgat’ta olmaması bir ayıptır. Manavgat Belediye Başkanı  Seçildiğimiz zaman yapacağımız ilk iş bu ayıba bir son vermek olacaktır” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours