Paylaşmak Güzeldir..

Başkan Adayı Mustafa Erol, ziyaret ettikleri her iş yerinde öncelikli olarak mesleğinin sorulduğunu dile getirerek, doktor olmadığını, belediyecilikten geldiğini ve 1 Nisan sabahı Manavgat’ı doktorlardan kurtaracağını söyledi.

İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Erol, Antalya İl Başkan Yardımcısı Ayşe Kula ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte; Fevzipaşa, Atatürk, Şelale ve Tugayoğlu Caddelerini gezerek esnaf ve Manavgatlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol, yaptığı ziyaretlerde öncelikli olarak hep mesleğinin sorulduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar yaptığımız bütün esnaf olsun ev ziyaretleri olsun vatandaşın direk bana sorduğu mesleğiniz nedir. Bizlerde artık gittiğimiz her yerde öncelikli olarak doktor olmadığımızı ve doktorluğun ne kadar kutsal ve saygın bir meslek olduğunu vatandaşlarımızı anlatıyoruz. Ve ekliyoruz herkesin bildiği ve tecrübeli olduğu mesleği yapması gerektiğini söylüyoruz. Bizim on yıllık bir belediye başkan yardımcılığı gibi tecrübemizin olduğunu ifade ediyoruz. Manavgat’a yapılan en büyük hizmetlerin bizim dönemimizde olduğunu da vurguluyoruz. Vatandaş zaten bilinçli ve artık tecrübeli gerçek bir belediye başkanı seçmek istiyor. Haliyle geriye biz kalıyoruz. İnşallah Manavgatlı vatandaşlarımızın desteği ile 1 Nisan sabahı Manavgat’ımızı doktor arkadaşlarımızdan kurtarıp onları geri görev yerleri olan Antalya ve Konya’ya uğurlayacağız. Zaten kiralık evlerde konaklıyorlar daha fazla masrafa sokmayacağız” diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi gören Mustafa Erol, vatandaşlara Manavgat için hazırlamış olduğunu projeler hakkında da bilgi verdi.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours