Ünal’dan sığınmacı sorununa çözüm: Bu memleket bizim

Paylaşmak Güzeldir..

Antalya’nın sorunlarını kalem kalem ele alan İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, sığınmacı sorununu milli duyguları öne çıkaracak olan ‘Bizim Sokak’, ‘Bizim Mahalle ve ‘Bizim Vatanımız’ projeleri ile çözeceğini söyledi. Ünal, belediye yönetimine geldiklerinde belediyede yabancı uyruklu çalışmayacağını, yabancılara verilen desteğin kesileceğini ve kentte yabancı tabela olmayacağını söyledi

Antalya’nın en büyük sorunlarının başında sığınmacı sorunu geliyor. Suriye savaşı, Afganistan savaşı ve Rusya savaşı derken Türkiye sığınmacıların merkezi haline geldi. Merkezi hükümetin yanlış politikaları nedeniyle sığınmacıların yoğun olarak göç ettiği Türkiye’de bu konuda en mustarip il Antalya oldu.  Antalya’nın sorunlarına tek tek proje ile çözüm üreten İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, sığınmacı konusundaki projesini kamuoyu ile paylaştı.  Bizim Sokak, Bizim Mahalle ve Bizim Vatanımız üçlemesi ile milli duyguları artıracaklarını, güvenliği artıracaklarını belirten Ünal, “Sığınmacı ve kaçaklardan dolayı artan kira fiyatlarından dolayı halkımız zorluk çekiyor olduğundan, şehrimizi sığınmacı ve kaçaklar için cazibe merkezi olmaktan çıkaracağız. Bizim Vatanımız Projesi ile Antalya’nın dün ve bugün olduğu gibi, yarın da bu millete ait olacağına ve milletimizin şehrimizde huzur içinde yaşayacağına söz veriyoruz” dedi.

ŞEHRİMİZ KARANLIKTA KALMAYACAK

Bizim Vatanımız Projesi’nin ayrıntılarını aktaran Ünal, “İnsanımızın sokaklarda güvenle yürüyebileceği, kanunsuzlukların ve haksızlıkların önüne geçileceği bir Antalya yaratmayı ve insanımızı kendi öz vatanında parya olmaktan kurtarmayı hedefliyoruz. Projemiz çerçevesinde, yabancı alfabelerle tabela asılmasının önüne geçeceğiz. Sığınmacıların gettolar oluşturup minyatür Suriyeler kurmalarını engelleyeceğiz. Statüsü ne olursa olsun yabancı uyruklu hiçbir insanı kurumlarımızda çalıştırmayacağız. Yabancı uyruklu kişilere belediye bünyesinden verilen tüm ayni ve nakdi yardımları derhal keseceğiz. Sokak aydınlatmalarını artıracak ve yabancı uyruklu kimselerin geceleri çeteleşmesine engel olmak için şehrimizde karanlık köşeler bırakmayacağız. Yabancı uyruklu kimselerin açtığı iş yerlerinde denetimlerimizi yaparak vergisiz ve kaçak iş yapmalarının önüne geçeceğiz. Kolluk kuvvetleri ile iş birlikleri yaparak kamusal alanlarda güvenliği artırabilmek için “Bizim Sokak” ve “Bizim Mahalle” inisiyatiflerini başlatacağız” diye konuştu.

Haber Merkezi

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours